Torstai-aamuna aloiteltiin tokoilulla, otin Herillä luoksetuloa jalkojen välistä, naksulla jääviä ja loppuun vielä ruutua (kun oli Qiran reenien jäljiltä). Ihan ok meni, luoksetulossa kävin välillä palkkaamassa istumisesta ettei vaan kokeessa keksi lähteä perään...

Sen jälkeen jäljestämään Jennin kanssa cittarin pellolle, melko suora jälki jossa kolme välipurkkia ja lopussa iso annos ruokaa. Jälki meni hienosti, mutta Heri jäi seisoskelemaan joka purkille??? Meni kyllä lopulta maahan mutta turhan pitkän miettimisen jälkeen. Tähänkin täytyy muistaa kysyä vinkkejä, jos vaan Heri tekee tän myös leirillä. Vai pitäiskö valita ilmaisuksi seisomisen?

Illalla sitten pikaisesti hakureeneihin, Herillä 6 maalimiestä ja nyt otettiin rullat mukaan. Eka meni Herin nähden piiloon, toka valmis, kolmas Herin nähden ja muistaakseni loput myös valmiina. Kaikki oli suht lähellä kun tarkoitus oli tosiaan reenata sitä rullan tuontia. Ihan ok suoritus, parilla molarilla jouduin kannustamaan rullan tuomisesta, ja nelosella tiputti viitisen metriä ennen keskilinjaa joten lähetin hakemaan uuden. Kaikki rullat Hoo räkäs mun jalkoihin... Mutta tähän en nyt puutu ainakaan vielä, kotireeneissä kuitenkin pitää rullaa hyvin joten kaipa se pikkuhiljaa oppii sen myös metsässä?