Torstaina meidän pienryhmällä oli BH-reenit, tosin paikalla oli vain me kolme (minä, Miia, Janne) tulevaan BerttaHeikkiin osallistujat ja Kaarina... Ois ollut kiva saada ihan oikea henkilöryhmä ja muutenkin tsempitystä reenikavereilta, mutta ei mahda mitään.

Herin parina oli Usko, Hoo ensin paikkamakuuseen. Pysyi oikein hienosti, Miia ei ihan koko kaaviota tehnyt mutta lerputteli välillä joten häiriötä oli ihan tarpeeksi. Sitten oli Herin vuoro, otin remmissä seuraamisen koko kaaviona, ihan ok vaikka kerran kontakti herpaantui. Sitten liikkeestä istuminen, piti antaa toinen käsky. Maahanmenokaan ei meinannut heti onnistua, ja luoksetulossa jäi taas liian kauas. Ja kun käskin sivulle niin korjas lähemmäs Päättämätön Huoh. Mutta kyllä tuolla suorituksella ois tottiksesta läpi päässyt. Kait.

Otin vielä paikkamakuun uudestaan niin että Kaarina otti Hetalle superpitkän luoksetulon kiekaisemalla kunnolla luoksetulokäskyn. Heri kuikusi kaula pitkällä Hetan menoa mutta ei ollut ollenkaan aikeissa lähteä. Siihen päälle Heri sai iltaruoan.

Perjantaina jäljestämään Minnan ja Merjan kanssa, alku taas sählinkiä kun en ottanut sitä rauhoittumista, jos ens kerralla on vielä samanlaista häntä pystyssä menoa niin täytyy ottaa rauhoittuminen takaisin. Alku oli junailua, ja Heri oksensikin kerran Otsan rypistys Tyhjää mahaa ilmeisesti kun ei ollut saanut aamupalaa. Sitten koiruus rauhoittui ja suurin osa matkasta meni oikein hyvin. Alunperin piti olla välipurkkeja, mutta koska olin unohtanut jälkinamit kotiin niin piti ottaa välipurkkien lihapullat käyttöön jäljelle. Oli siis vain loppupurkki, ja Heri jäljesti lopunkin oikein hienosti, ihan purkille asti ja sitten vasta meni maahan Hymy Nyt kun on jäljestetty enemmän niin hommakin on sen mukaista, kyllä se juna pikkuhiljaa alkaa hidastamaan vauhtiaan.