Maanantaina Tamskin tokoilut, tällä kertaa mainiota reeniä tulevaa tokokisaa varten kun oli kehä nauhoineen pistetty pystyyn Nauru Eikä jännittänyt!

Ensin kehäänmeno juoksuntarkastuksineen, tätä ei ole tullut reenattua juuri ollenkaan mutta sujui ongelmitta. Luoksepäästävyys hieno, Hoo pysyi rauhassa paikallaan. Paikkamakuuaika oli 3min, Heri pysyi maassa koko ajan mutta:
 - nuuski maata
 - vaihtoi lonkkaa (pari kertaa...)
 - rapsutti korvaa...

ARGH!! Pääasia että pysyi, varsinkin kun ympärillä oli aika mukavasti häiriöitä. Sitten siirryttiin varjoon odottelemaan omaa vuoroa, jokainen sai valita kaksi liikettä mitkä tekee.

Ennen omaa vuoroa otin Herillä kontaktiharjoituksia kehän ulkopuolella, en viitsinyt mitään liikkeitä alkaa hinkkaamaan tässä vaiheessa. Olin valkannut liikkeestä seisomisen + luoksetulon. Seuraamiseen lähtö meni vähän pieleen joten piti aloittaa alusta. Herpan kanssa saa olla tarkkana että on mukana varsinkin nyt juoksun aikaan kun neiti on kohtuullisen vetämätön. Liike meni ihan ok. Luoksetulo oli myös hyvä, matka oli aikas pitkä mutta Heri jäi kiltisti odottamaan. Ois saanut tulla lähemmäksi, sivulletulo ihan kohtuullinen.

Kun kaikki olivat vuorollaan suorittaneet osuutensa niin otettiin vielä uus paikkamakuu, ensin 30sek jonka Heri pysyi hyvin asennossa, sen jälkeen 2 min häiriöllä eikä siinäkään ongelmia. En nyt puutu tuohon makaamisen venkoiluun, kunhan pysyy niin se nyt riittää tässä vaiheessa.

Sitten siirryttiin Tavesin reeneihin Karisen Piian valvovien silmien alle. Aiheena jäävät, ja valkkasin seisomisen ja maahanmenon kun ne on nyt ensin ohjelmassa tokokisojen takia.

Seisominen kohtuullinen, mutta saisi olla nopeampi (hyvä että mun kanssa ollaan samaa mieltä Silmänisku ). Sain tähän hyviä vinkkejä joita koitan nyt muistaa viikon aikana noudattaa, samoin sain hyvän vinkin seuraamisen aloittamiseen. Maahanmeno myös kohtuullinen, samoja vinkkejä kuin seisomiseen eli nyt on viikon reeniohjelma tiedossa.

Piia kehui Heriä, totesi että turhaan hillitsen sen intoa. Ja täytyy myöntää että vähän tylsäksi on mennyt meidän tokoilu kun on hieman liian virkamiesmäistä touhua... Ja onhan Heri nyt juoksujen jälkeen muutenkin huomattavasti rauhallisempi kuin normaalisti, mutta agissa tai haussa tää ei kyllä ilmene millään tavalla. Eli mietintämyssyn alle meidän tokohommelit omalta kantilta, ehkä ei pitäis niin hirveesti viilata pilkkua ja tähdätä siihen sentintarkkaan suoritukseen?