Otin Herillä keskiviikkona aamuruoan yhteydessä tokohyppyä, alkusähellyksen jälkeen (Hoo varasti ruokakupille kun pystyttelin estettä, Qira tuli siihen norkoilemaan ja Hoo murisi sille joten häädin Herin häkkiin ja pystytettiin Qiran kanssa yhdessä hyppy) meni ihan hyvin: lähestyminen ok ja heti ekalla käskyllä yli, jäi hienosti seisomaan. Tästä sai syödä puolet ruoasta, sitten uusiksi. Ei yrittänyt vieläkään varastaa vaikka tiesi että ruokaa on tulossa, myös toinen kerta meni hyvin Hymy Tästä hyvästä sai syödä loput ruoat.

Illalla reenattiin hakuporukan kanssa esineruutua ja tuli pudotettu esinekin kokeiltua (jos vaikka joskus etsintäkokeeseen eksytään...). Pudotettu esine sujui yllättävän hyvin, mietin että oonko mahtanut reenata tätä joskus vahingossa lenkillä? Esineruutu meni myös hyvin, Janne kävi viemässä esineen oikeeta sivureunaa pitkin vasempaan takakulmaan (esineruutu oli n. 20m levee ja 50m. pitkä) ja tuli sivureunaa pois. Hoo lähti miljoonaa kohti esinettä mutta joutui etsimään sitä aika kauan. Tuli sitten takaisin, uus  lähetys ja taas miljoonaa kohti takareunaa. Aika pian se esine nyt löytyikin, ja Heri jopa luovutti sen istumalla mun eteen Nauru Pidin siis turpani tukossa... Palkkana Herillä iltaruoka.

Reenien jälkeen olinkin jo niin jäässä etten jäänyt katsomaan muiden jälkireenejä, täytynee kaivaa varastosta lämpimiä vaatteita että tarkenee näillä sadekeleillä. Suomen suvi Päättämätön