Tulipa sitten käytyä Agirodussa, ja sen perusteella ei nyt ihan heti olla kisauraa aloittamassa. On meinaan sen verran tumpelo ohjaaja että on parempi vielä tämä vuosi hioa askelkuvioita ja muita ennenkuin Heri pääsee areenalle.

Rata oli aika hankala mölliradaksi, mutta ei se siihen se meidän suoritus kaatunut. Ekat kuusi estettä meni hienosti, sitten tuli esteeltä yllättävä kielto. Kontaktit Heri otti hienosti, mutta sitten kun piti mennä putkeen niin tapahtui jotain hassua. Heri meinaan kääntyi putkesta ulos, enkä nähnyt tätä vaan tuijottelin sitä putken toista päätä että koska Heri sieltä tulee. Liikuin putken päätä kohti, ja Heri tassutteli onnellisena mun perässä ja mää olin täysin tietämätön asiasta. Kurkkasin putken suuhun että missä Heri? Ja samassa Hoo tulee mun viereen katsomaan että mitä teet mamma? Ihmettelin että olipas nopea suoritus kun en nähnyt Herin tulevan putkesta ulos ja jatkoin onnellisen tietämättömänä matkaa mikä siis tarkoitti korikaupalla virhepisteitä kun este jäi suorittamatta happy0035.gif Yleisöllä oli hauskaa ja sehän on pääasia. Sitten vähän töppäiltiin pussin suulla kun olin väärällä puolella ja lähetys epäonnistui, loppurata sujui suht kivuttomasti.

Muilla joukkueenjäsenillä meni tosi hyvin, ja mua vähän harmittikin että mokasin meidän joukkueen mahikset. Lopulta oltiin kuitenkin viidensinä eli ei se niin huonosti loppujen lopuksi mennytkään. Mutta kisahaaveet hautautui nyt hetkeksi, pitäis reenata pelkästään agilityä viikko joka päivä että hommaan saatais jotain järkeä Silmänisku

Tottistelua

Maanantai-aamuna oli Qiran tokoreenit, Heri jäi kotiin koska mun on vaikea reenata sataprosenttisesti jos molemmat on mukana... Eli aamulla Qira, ja illalla mentiin Herpan kanssa PPK:n tottisreeneihin.

Ensin otettiin hyppy, esteestä ei saanut lautoja pois joten oli hypättävä metrinen. Ja ylihän tuo meni Hymy Tosin takasintullessa vähän ponnisti kun oli liian lähellä estettä. A-este otettiin kerran ja se meni oikein buenosti Nauru

Sitten pistin Herpan paikkamakuuseen ja Janne ammuskeli, ei ollut neito moksiskaan. Otin vielä maahanmenoa leirin oppien mukaan ja vaudeville miten nopeeta Herppa tippu Yllättynyt Tässä on vielä ennen Tervistä aikaa viilata tää kympin liikkeeksi Silmänisku Luoksetulon otin kerran nojatekniikalla, tuli ok. Sitten otin sitä lähellä istumista, nojailin Herpan päälle ja palkkasin. Aika hyvin se kesti, vähän teki mieli väistää joten ihan aiheellista on tätä reenata.

Lopuksi vielä leikittiin, ja Tarjan leikitys on saanut selvästi Herin parantamaan otettaan patukasta.