Keskiviikkoiltana siis agilityyn, olin hyvissä ajoin paikalla joten tehtiin tyttöjen kanssa reilu puolen tunnin lämmitelylenkki. Herin koipi oli ok eikä se ontunut sitä. Ennen reenejä meidän kouluttaja (joka on myös koirahieroja) halusi tsekata Heri liikeet (mistä ei ensin meinannut tulla mitään kun Hoo oli niin villinä että riekkui kolme jalkaa ilmassa...), ja sanoi että oikea takakoipi on jäykempi. Se oli myös melko lämmin joten ohjeeksi sain laittaa heti kylmää siihen. Hain autosta esineruutukassista hikinauhan jonka kastoin ja laitoin erin koipeen Hymy

Saaran mielestä oltaisi voitu mennä rataa, mutta en uskalla antaa Herpan hillua ennenkuin selviää mikä jalassa on. Otettiin siis lähtöreenejä, ja taas meni oikein loistavasti! Heri oli selvästi jännittynempi kuin viikko sitten, mutta ei yrittänyt karata. Reenien lopuksi otin Herillä vielä pujottelua, ja parin sählingin jälkeen se meni ihan hyvin. Otin myös putkea, ja tuli oikein hyvä mieli kun Heri oli tohkeissaan kuin pieni pentu Hymy Se pinkoi putkea hirveää vauhtia ja syöksyi heti mun luo kysymään että "mitä seuraavaksi!". Hassu otus Hymy Illalla jalka oli ihan ok eli ei rasittunut liikaa "agireeneistä".

Unohdin kysyä Saaralta että mitä venytyksiä jalkaan kannattaa tehdä, täytyy muistaa laittaa sähköpostia kun ens viikon reeneihin ei päästä reissun takia.