Perjantaina suunnattiin kuudelta Merjan & Kipin + Sissin seuraksi Leinolaan tokoilemaan. Ennen reenejä käytiin tsekkaamassa nurmikko mihin Hoo oli jalkansa telonut, mutta ei löydetty mitään teräaseeseen viittaavaa.

Ensin otettiin merkkiä, Merja oli viljellyt pieniä keltaisia "ufoja" kentälle joten sain reenattua useammalla merkillä. Osa meni oikein hienosti, muutaman kerran merkille meno jäi vajaaksi. Mutta ne hyvät suoritukset oli oikein hauskoja, kuten Merja totesi niin toko on mielentilan hallintaa, ja Herille haluan eri mielentilan liikkeiden suorittamiseen kuin Qiralle. Eli Qira on saanut mennä merkille jopa kävellen, mutta Herin haluan tekevän kaikki liikkeet aikas lujaa Hymy Herihän on tässä ihan luonnonlahjakkuus joten mun tehtäväksi jää valkata ne hienoimmat suoritukset ja palkata niistä.

Seuraavaksi otettiin idioottirinkiä, käskyn jälkeen jätin pallon merkille ja kävin kävelemässä idarin ympäri. Ensin seisominen, Heri seisoi hievahtamatta, tuijotteli mua ja välillä vilkuili palloa. Vapautin Herpan kun olin ehtinyt sen taakse. Toisella kertaa maahanmeno, hienosti tämäkin. Sitten otettiin niin, että kävelinkin Herin ohi, hain pallon ja heitin sen Herpalle. Tämä myös sujui Hymy Eli nyt otetaan idari myös ohjelmanumeroon ja välillä sitten avoimen jääviä.

Sitten tunnaria, ensin pari kolme kertaa niin että vein tunnarikapulan nurtsille piiloon ja Hoo hakemaan. Sillä on kyllä hyvä vauhti tähän, se ei edes vilkaise mua ennen käskyä vaan tuijottaa tiukasti eteenpäin, ja käskyn saatuan sinkoaa vauhdilla hakemaan kapulaa. Nämä oli ok, eli nouto-osuus tässä liikkeessä kohtuullisen hyvä. Sitten kokeiltiin niin, että Merja vei kaksi kapulaa (joita ei hajustettu juurikaan) reunimmaisiksi ja itse vein oman kapulan keskelle. Heri haki ensin väärän, sitten oikean. Kokeiltiin nenänkäyttöä vielä ufoilla, eli ufoja sikin sokin, kävin viemässä kapulan yhden alle niin ettei Hoo nähnyt mihin vein ja sitten Hoo hakemaan. Tätä on tehty joskus Qiralle kun sillä oli ongelmia tunnarin kanssa. Hoo löysi aika nopsaan oman, ilmaisi aika selvästi minkä ufon alla kapula on Hymy Tokalla kertaa Hoo meni suoraan omalle (pitäiskö sen antaa lotota?), joten otettiin vielä kerran että saadaan varmistus että neiti varmasti käyttää nenää. Kolmas oli hauska ja sille naurettiin aika pitkään, Hoo oli niin tohkeissaan siitä oman löytämisestä Hymy

Heri pääsi vähän juoksentelemaan kun palkkasin merkillä pari kertaa pallolla, mutta aika minimissä neidin riekuttaminen oli. Ei ontunut jalkaa ainakaan kotiin kävellessä, eikä illemmalla kotona. Kipulääkettä annoin aamulla ja illalla, hyvin maistuu Hymy