Keskiviikkoaamuna nappasin tikit Herin jalasta, operaatioon meni jotain 10 sekuntia Nauru Oon opettanut Herille kynsienleikkuun niin, että pistän namin sohvalle, Herin siihen vähän matkan päähän seisomaan ja tuijottamaan namia ja sitten leikkaan kynnet. Tein nyt samalla tavalla kun otin tikit pois, eikä Hoo edes huomannut mitään.

Aamupäivällä tehtiin tyttöjen kanssa parin tunnin metsälenkki, Heri oli suurimman osan vetojuhtana kun en tohtinut antaa sen juoksennella päättömästi pitkän levon jälkeen. Kerran päästin sen pallon perässä juoksentelemaan kun oli mukavan pehmeää maastoa. Tuli vähän esineruutua reenattua kun ei Heri heti hoksannut mihin pallo lensi.

Illalla käytiin Piffien reeneissä, otettiin ensin eteenmenoa joka sujui yllättävän hyvin! Kävin ensin viemässä Herin kanssa lelun kentän päähän, ja sitten käveltiin poispäin. Otin pikkupätkän seuraamista ja sitten annoin eteen käskyn. Herppa oli kuin ois saanut sähköiskun ja sinkosi lelulle Hymy Tokalla kerralla Heri oli vapaana, ja kun jätin lelun sanoin sille "jätä", käsky jota käytän myös metsässä kun keppi pitää jättää rauhaan. Heri tuli hyvin mun mukana poispäin, ja sain hyvän seuraamisenkin ennen lähetyksen alkua. Käskystä Herppa taas sinkosi lelulle ja oli ihan tohkeissaan Nauru

Sitten otettiin vielä luoksetulo niin että mentiin jonoon, koira jätettiin viimeiseksi, käveltiin jonon alkuun ja kutsuttiin koira. Oli hyvä häiriöharjoitus koirille kun yks kerrallan koirat sinkosi täysiä ohi. Heri ei kertaakaan yrittänyt lähteä muiden perään.

Reenien jälkeen kävin tyttöjen kanssa vielä pikku lenkillä. Kun päästiin kotiin niin Heri ontui Otsan rypistys Katoin jo reeneissä että se vähän varoo kipeää jalkaa, ei istunut sen päälle vaan nojas toiselle lonkalle. En tiedä onko se vielä vähän arka vai mistä on kyse mutta toivottavasti ontuminen menee pian pois. Jos ei maanantaihin mennessä ole loppunut niin sitten mennään lääkäriin, taas... Voi Herppa-parkaa. Se ei arista jalkaa mitenkään kun sitä kääntelee ja vääntelee, toivottavasti on vaan joku pikku revähdys. Nyt pikkukoira sitten on pari päivää (taas!) ihan vain remmilenkeillä ja katotaan paraneeko vaiko ei.