12.-13.9.09 oli hoffien (tai siis mun Silmänisku ) järkkäämä  tokokoulutusviikonloppu Tampereella, tytöt oli molempina päivinä mukana. Qira esitteli lauantaina ohjatun noudon ja sunnuntaina tokoleikin, Heri puolestaan oli sunnuntaina oppilaana kun kaikki paikat ei täyttyneet.

Olin vähän varauksella osallistumassa koulutukseen Herin ontumisen takia, mutta ilmeisesti se johtui vaan kiristävästä arvesta tai jotain. Tosin lauantai-iltana Hoo taas nosteli jalkaansa kun koulutuksen jälkeen mentiin saunomaan Ilkan kanssa Luhtaanrantaan. Päästin Herin "hetkeksi" autosta jalottelemaan kun oli kuitenkin melkein koko päivän joutunut käkkimään autossa, ja Herihän paineli kuin viitapiru menemään... Yhdessä vaiheessa se juoksenteli metsässä ihan kuin joku ois ajanut sitä takaa (mielikuvitusystävä?) happy0035.gif Heri myös kävi makoilemassa järvessä, se siis ei mennyt uimaan kun en heittänyt keppiä, vaan se tekee samaa mitä kuraojien kanssa eli menee maate järveen... Sitten se sai hepulin ja sai Qirankin mukaansa, tässä vaiheessa pistin pikkukoiran autoon rauhoittumaan... Ja hetken aikaa se nostelikin koipeensa mutta sunnuntaina oli taas ihan ok.

Otin Herillä sunnuntaina ensin kaukokäskyjä, ja kylläpä meillä onkin vielä melkoinen savotta urakoitavana niiden parissa... Avoimen kaket saanen piankin kuntoon, mutta ylempien luokkien onkin sitten isompi projekti. Ja nyt kun haluan vauhtia niin tekniikka tulee kärsimään. Eli reeniä reeniä reeniä!

Iltapäivällä otin ruutua, ja ensin halusin kisamaisen suorituksen eli ruutu oli valmiina eikä sinne viety mitään. Herillä on tää ruutuun lähtö kyllä 110% suoritus, eli Hoo lähtee lujaa menemään suoraan ruutua kohti. Liikkeestä on siis about 30% hanskassa, enää pitää se loppu 70% saada kuntoon Hymy Herillä katos korvat siellä ruudussa, ja oisin saanut käyttää huomattavasti kovempaa ääntä. Toka oli pysähdyksen suhteen myös tosi hieno!! En käskenyt maahan vaan palkkasin. Sitten otettiin palkkaruutuja ja loppuun vielä kutsuruutu. Ja tässäpä pitkästä aikaa videonpätkää:

 

 

Herillä on muuten aivan mahdoton karvanlähtö! Aina kun se ravistaa niin pilvi karvoja vaan lehahtaa sen turkista. Ja kun sitä taputtaa niin kuulostaa ihan siltä kuin taputtaisi hevosta happy0035.gif Pesen sen tässä joku päivä tällä viikolla ja koitan saada kaiken irtokarvan pois, tänään imuroinkin Heriä ja sen mielestä se oli kovasti kivaa Hymy

Viikonloppuna mennään katsomaan hoffien pk-mestiksiä, ja sunnuntaina vedän piffien peltojälkee. Sitä seuraavalla viikolla lähdetään taas reissuun, toivottavasti säät suosii että saan paljon kuvia ja koirat saa kirmailla ulkona.