Keskiviikkona käytiin Minnan kanssa tekemässä jäljet "junioreille", Minna oli löytänyt aika kelvollisen metsän ihan tästä läheltä. Innostuin sitten kokeilemaan miten Herppa jäljestää jos tehdään ihan kunnon jälki, ja pituutta jäljellä olikin Minnan mukaan about alo-jäljen verran. Ja hienostihan se meni Hymy Hauskinta tuossa on, että pääsin ajamaan sen vasta kun alkoi hämärtymään eli en pystynyt näkemään jälkimerkkejä ja oli vain luotettava koiraan... Jälki oli n. 45min vanha, U:n mallinen ja melkein pari kulmaakin siinä oli. Keppi vain päässä, pari polunylitystä ja pieni jana. Kepin ilmaisu oli vähän sitä sun tätä, en ole ihan varma reagoiko Heri siihen lainkaan vai olinko se minä joka sai Herin pysähtymään kepille. Eli jälleen kerran: keppitreeniä!!

Jos jotain negatiivista pitää sanoa, niin se menee remmin toiseen päähän, eli nuo Herin peltojälkivaljaat ei oikein sovi metsään. Muuten ok mutta kun Heri ei mene ihan niin rauhallisesti metsässäkään, niin nuo valjaat vähän hiertää takajalkojen alta. Kaivoinkin iltasella varastosta vanhat Jokke-tuotteen valjaat, joita käytin ekalla hoffillani. Qiralle ne on liian "raskaat", se kun on herkkähipiäinen Silmänisku Herille ne menee aika mukavasti, eivät olleet ihan niin isot kuin mitä olin kuvitellut.

Torstaina olikin sitten touhukas päivä, aamu alkoi agilityllä ja nyt mentiin eikä meinattu... Alussa sähellettiin oikein kunnolla kun Hoo haistoi kontakteilla olevat namit, ja lähti niitä sitten etsimään... Ajoittain meni tosi hyvin mutta sitten taas oli molemmat ihan pihalla. Mutta vauhtia ja intoa riitti Hymy

Agilityn jälkeen päästiin hakuilemaan, ja vihdoin ihan vieraassa ryhmässä! Otin Herille rullareenin, alunperin piti olla 6 maalimiestä mutta koska homma toimi hyvin niin otin vain neljä. Ekan mm:n menon Heri näki, ja mm meni ison kiven taakse makaamaan, mikä olikin sitten jänskä juttu Herpalle. Hoo lähti vauhdilla mutta lähellä maalimiestä ujous iski, otti kyllä rullan, toi sen hienosti, ja ihan täysillä mentiin näytöllekin. Mutta se makaava mm oli kyllä hieman arveluttava, eli näitä lisää.

Tokalla Herppa jänskäs myös vähän, mutta teki hommat silti ihan rutiinisti. Kolmas ja neljäs olikin sitten jo ihan ok. Reeni meni muuten hyvin, kerran Heri ei meinannut malttaa pitää rullaa. Ja nyt ei sitten istunutkaan sivulle rullan kanssa yhdelläkään maalimiehellä vaan seisoi!? Eihän tällä sinänsä ole (kait?) merkitystä, ja tavallaan ihan ok että Heri on heti valmiina näytölle. Eli: saa seistä kunhan ei räkäse rullaa.

Hakuilusta livahdettiin sitten Merjan kanssa tokoilemaan, ja kylläpä tuli hieno fiilis kun Merja kehui meidän viime kertaista merkkireeniä sanomalla että "Siitä voisi Kipikin ottaa mallia!" confused0005.gif Wow! Nyt ei reenit menneet ihan niin putkeen, väsymys selvästi painoi jo Herin tassuja. Hyvä tietää että tuostakin Duracell-pupusta saattaa joskus loppua patterit Silmänisku Otettiin ruutua ja merkkiä, ja saatiin muutama onnistunut suoritus. Mennään nyt viikonloppuna mökille ja otan reenikamppeet mukaan, siellä sitten tehoreeniä merkille ja tunnarille jos vaan säät sallii...