Lauantain pienryhmäkarkelot sujui Herin osalta oikein hyvin Hymy Heri pääsi heti ensimmäisellä rastilla tositoimiin, ja hienosti pikkukoira suoriutui vaativasta tehtävästä: kadonnut "pappa" löytyi vaikka oli melkoisen hyvässä jemmassa! Muutenkin Heri yllätti emäntänsä positiivisesti, se teki hommia mun kanssa eikä sinkoillut yksinään minne sattui. Heri ei myöskään välittänyt vieraista ihmisistä jotka kulkivat mukana (toinen otti välillä valokuvia) vaan keskittyi itse hommaan. Olin kyllä supertyytyväinen neitokaisen suoritukseen, ja taisi Herinkin itsetunto hieman nousta Hymy

Sunnuntaiksi oli sovittu metsäreenit Piffien kouluttajien kanssa, mutta ilmeisesti pieni tihkusade säikytti kaikki muut pois kun ketään ei näkynyt Päättämätön Onneksi sentään Taina oli tullut poikien kanssa reenaamaan niin saatiin vähän jotain aikaiseksi.

Ensin esineruutu, ihan ok suoritus eli esine löysi ja Heri toi sen mulle. Tainalta sain ihan aiheellista kommenttia siitä että Heri ei käynyt tarkistamassa takakulmaa, ja sainkin oivan vinkin miten lähteä reenaamaan tätä. Kiitos Taina! Seuraavaksi muutama rullareeni, ekalla kerralla Taina meni melko pitkälle mutta Heri suoriutui tehtävästä mallikkaasti. Toisella kertaa ei malttanut tuoda rullaa kunnolla vaan tiputteli sitä pari kertaa, muuten ok eli nappaa rullan heti samantien kun hoksaa missä se on.

Sitten lähdettiin vielä koko lauma (Qira, Heri, Roni & Rico) lenkille ja mukavasti metsäily sujui kaveruksilta. Illalla otettiin vielä iltaruoan kanssa rullareeni joka sujui ok. Maanantaina Heri saakin lepäillä kun on ollut varsin aktiivista reenaamista useana päivänä peräkkäin.