Perjantaina iltapäivällä kävin auttelemassa Kaarinaa huomisen PEHA - kokeen piilojen tarkastuksissa. Kun eiliset reenit jäi väliin, niin otin Herille rullat + herkut mukaan jos vaikka ehdittäisi ottamaan muutama rullareeni. Ja ehdittinhän me, kiitoksia Kaarina Hymy

Oon vielä vähän pihalla tän rullahomman kanssa, kun ajattelin että rulla ois nyt maassa ilman että maalimies koskee siihen. Kaarina kuitenkin perusteli hyvin sen käden paikan, eli nyt siis mm pitää kättä siinä rullan lähellä ja rulla on maassa. Tarkoitus oli reenata sitä rullan tuontia ja ennenkaikkea pitämistä, joten Kaarina oli ihan näkyvillä pienen matkan päässä.

Eka kerta meni hyvin, vaikka Hoo oli aluks nenä pitkällä ihan väärään suuntaan HymyTiputti rullan kun oli mun vieressä joten sanoin että "pidä" jolloin Hoo nosti rullan.

Tokalla kerralla Kaarina meni jo vähän metsään, ja nyt Herille tuli yllättävä ajatuskatkos ja nuuski maata jonkin aikaa ennenkuin haki rullan. Toi rullan hyvin, ja nyt pitikin jo paremmin, vahvistin asiaa vielä tokaisemalla "pidä" kun oli tulossa mun luo.

Kolmas oli tosi nopee, nappas rullan vauhdilla ja pitikin sitä hyvin! Samoin neljäs oli onnistunut suoritus Hymy Kun vaan itse maltan keskittyä ja vaatia niin kyllä Herikin hoksaa mitä siltä odotetaan.

Vielä en tiedä miten sitten toimin sen kiintorullan kanssa, toisaalta on hyvä jos Hoo räkis sen itse pois mutta joku käsky siihen täytyy ottaa ettei ala noita irtorullia räkimään silloin kun haluaa... Täytyy nyt katsoa miten reenit alkaa etenemään ja päättää sitten.