Torstaina taas sählättiin agilityn parissa, ja oikein urakalla tällä kertaa Hymy Arvelinkin että näin käy, tauon jälkeen Neiti Hoo oli suht aisoissa mutta nyt on taas menoa ja meininkiä... Nyt taas yritetään varastella lähdöissä, ynnä muuta mukavaa. Kaikenlisäksi Herille tuli yhdellä kierroksella isompi hätä kesken kaiken, ihmettelin kun ei suostunut hyppäämään yhtä hyppyä vaan kiersi sen koko ajan, lopulta Heri lähti ravaamaan kohti ovea jolloin tajusin että sillähän on kakkihätä! No, käytiin äkkiä ulkona ja maha oli vähän kuralla, ilmeisesti seurauksena edellispäivän rustoluusta. Sen jälkeen rata sujui ihan kohtuullisesti, tosin mää sain pyyhkeitä etten ohjannut koiraa Nolostunut Mutta hauskaa meillä silti on, ja kouluttajakin totesi että toka rata oli parempi kun mentiin vähemmän kenguruhypyillä Nauru Ja reenien päätteksi vielä totesi että Heri on kyllä niin hauska!

Ainiin, Gandalf-terrierin omistajan mielestä Heri näyttää älykkäältä Yllättynyt Herppa kun kuunteli Gantsun omistajan höpinöitä pää kallellaan, ja mää totesin siihen että mun mielestä tuon pääkoppa on aivan tyhjä happy0035.gif

Perjantaina käytiin ensin ottamassa rullareenit Kaarinan kanssa, ja Hoo sai kehuja kun kuulemma ihan epäröimättä nappasi rullan. Ja sivullekin toi hienosti, ei räkinyt kummallakaan kerralla. Hyvä Herpiili Hymy Nyt tilaan Herille kiintorullan ja koitan tän syksyn aikana pari kertaa kokeilla miten se lähtisi sujumaan.

Rullailun jälkeen käytiin sitten jäljestämässä Minnan kanssa, pääsin etuajassa paikanpäälle joten polkaisin jäljet Herille ja EDille. Ja aiai kun leijun vieläkin pilvissä happy0163.gif Nyt meinaan ilmaisut sujuivat lähes suitsaitsukkelaan! Ekan kepin ilmaisu oli jotain järkyttävän upeeta, Heri suorastaan ampaisi maahan! Muutama huti tuli, ja ilmeisesti kaksi keppiä jäi matkan varrelle, mutta huimaa edistystä on tapahtunut viikon sisällä!! Kerrassaan uskomatonta! Heri on kyllä niiiin hieno otus että happy0065.gif Huvittavinta on että kun Heri makasi kepin luona ja mää kehuin sitä maasta taivaaseen, niin se vaan tuijottaa mua kylmän viilesti että "Saiskos sitä palkkaa kiitos? Kyllähän MINÄ tämän osaan..." happy0035.gif Kummasti tämmöiset pikku onnistumiset nostaa mielialaa ja saa motivaation nousemaan.