Torstain agireeneissä oli taas tehtävärastit, pujottelu, renkaalle lähestyminen, putki-hyppy hässäkkä. Me ei Herin kanssa otettu tällä kertaa kontakteja kun nyt aloitetaan niiden opettelu uudestaan, tai lähinnä sitä metodia millä kontaktit opetetaan pistetään uusiksi. Saaran mielestä isolle koiralle pysäytyskontaktit on liian rasittavia etupäälle, joten namilätkä vaihtuu nyt kosketuslätkään. Meidän agikisaaminen siis siirtyy, kun aloitetaan tavallaan kontaktien aloittaminen ihan alusta HymySuunnittelin kyllä ensi vuonna meneväni hyppyradalle, kun vaan saadaan pujottelu varmaan kuntoon. Tänä vuonna kun tuo kilpailulisenssi oli ihan tyhjänpanttina...

Sillä välin kun muut sähelsi esteillä, otin Herillä lätkän koskettamista. Ei olla tätä montaa kertaa otettu, mutta Heri hoksas idean nopeasti. Vaikeempaa oli se, että sen piti koskea mun ja sen välissä olevaa lätkää... Haastetta tuli vielä lisää kun piti koskea kahta lätkää peräkkäin!

Pujottelussa oli aluksi vähän ongelmia, tavoitteena kun oli siirtyä pois koiran vierestä ilman että koira häiriintyy... Parin kerran jälkeen tääkin sujui, ja pääsin siirtymään viitisen metriä oikealle ja Hoo pujotteli loppuun asti!

Putki-hyppy hässäkkä sujui hyvin, Heri irtosi putkeen vaikka itse jäin hypyn toiselle puolelle. Myös hyppy-hyppy sujui hyvin, eli ei yrittänyt karata putkelle vaan kääntyi toiselle hypylle.

Rengaskin sujui alkuihmettelyn jälkeen hienosti.

Hyvät reenit, ens kerralla on vikat reenit ennen reissua, jos vaan ei ole liian kylmä. Ens viikolle kun on luvattu pahimmillaan -20C pakkasta Yllättynyt

Perjantaina lähdetäänkin sitten kohti Lepsämää, mennään Birgitalle kylään ja viikonloppu menee Messarissa. Tytöt saa ootella Birgitan luona, joten ihan hirveen kauaa en Messarissa raaski olla. Jotain pikku joululahjoja täytyy kyllä tytöille hommata Hymy Maanantaina suunnataan takaisinpäin jos en sunnuntaina jaksa lähteä ajamaan kotiin.