Keskiviikkona hakuiltiin, tällä kertaa oli vähän enempi porukkaa kuin yleensä viikkotreeneissä. Reenin teemana oli "laatikkoleikki", ja hauskaa ja opettavaista oli Hymy Tavoitteena oli siis saada koira tarkastamaan piilo kunnolla (maalimies varmasti sisällä) ennen rullan ottamista, ja näin ehkäistä valeilmaisuja. Meidän hakuporukassa on muuten nyt pelkkiä rullakoiria!

Meillä oli siis neljä piiloa; kolme päällystettyä kompostiverkkoa (1-3) ja yksi iso pahvilaatikko (4). Piilot oli lähellä keskilinjaa, ja n. viiden metrin päässä toisistaan. Käytössä irtorullat, Herillä rullapanta kaulassa niin ettei saanut sitä otettua. Maalimies meni ensin yhteen piiloon (Kaarina meni kolmoseen) niin että Heri näki, ja sitten lähetin Herin. Kun Heri oli aikansa pyörinyt piilon ympärillä, Kaarina antoi rullan piilosta alakautta Herille. Tämä sujui kivasti. Sitten Kaarina meni uudestaan samaan piiloon niin että Heri näki, vein Herin pois ja maalimies vaihtoikin toiseen piiloon (1). Ajattelin että mitenköhän käy, mutta ei Heri tyhmä ole vaan käyttää todellakin nenäänsä! Hoo käväs nopeesti kolmosella mutta samantien sain hajun ja meni ykköselle, hyvä hyvä Hymy Vika kerta tehtiin niin, että vein Herin pois ja tällävälin mm meni yhteen piiloista (4). Minäkään en siis tiennyt missä piilossa mm oli, joten oli aika jännää. Lähetin Herin, ja se saikin heti hajun, mutta koska pahvilaatikossa oli myös kannet niin haju levisikin eteenpäin ja Hoo sai tehdä tosissaan töitä tarkeentaakseen hajunlähteen. Lopulta se hoksasi mistä haju tuli, ja yritti jopa mennä laatikkoon sisälle Nauru Mikä on oikein mainiota, Heri ei siis pelkästä hajusta nosta rullaa.

Oli kyllä hauska reeni, ja jokainen koira toimi omalla tavallaan. Hiski esim. unohti missä laatikossa mm oli, ja näytölle mennessä lähti pinkomaan metsään. Roihu puolestaan änkesi Miian seuraksi pahvilaatikkoon! Ens kerralla koitan muistaa ottaa videokameran mukaan.

Ainiin, Miia naureskeli Herin koikkelehtimiselle ja totesi että emä on kenguru, isä peura... Joo-o, en yhtään ihmettelis Silmänisku

Torstain agireeneissä oli neljä rastia missä eri tehtäviä, kaks putki-hyppy-hässäkkää (putken kuollut kulma), pujottelu ja kontaktit. Herillä oli alussa vähän liikaa virtaa, ja komentelikin mua hyppiessään. Onneksi rauhoittui kun sai enimmät energiat purettua pois. Reenit sujui tosi hyvin, ja pujottelukin mentiin taas hienosti! Alussa ja lopussa siis vanteet.

Harmittavasti reeneissä sattui ikävä välikohtaus, kun Herin päälle tuli sekaroituinen uroskoira Otsan rypistys Oltiin siis suorittamassa putki-hyppyä, ja tää toinen koira pujottelua. Yhtäkkiä se olikin Herin kimpussa, ja Heri juoksi putkeen karkuun. Tää toinen koira jäi hyppimään putken päälle, ja Heri kääntyi putkesta ja oli tulossa mun luo, mutta tää toinen koira esti sen. Heri suuttui sitten ihan tosissaan, ja sanoi aika pahasti tälle toiselle koiralle, oli meinaan aika julma ilme Herpalla!! Lähdin menemään koiria kohti, ja samalla karjaisin että EI (lähinnä yritin karkoittaa sitä toista koiraa). Ja mitä tekee Heri, lopettaa heti rähinän ja tulee mun luo confused0065.gif Näköjään mulla sittenkin on jotain auktoriteettiä tuohon jästipäähän... Heri ei onneksi jäänyt tällä kertaa muistelemaan hyökkäystä pahalla, vaan reenit jatkuivat yhtä iloisesti kuin ennen välikohtaustakin. Saatiin taas pujottelukeppejä varten vanteet viikoksi lainaan, täytyy nyt ottaa kunnon tehoreeni pujottelua ennen kuin tulee reissutauko joulun aikoihin.

Tunnaria ollaan otettu kotipihassa muutaman kerran päivässä, ja oikein hyvin sujuu. Kerran Heri nosti väärän muttei lähtenyt tuomaan vaan vaihtoi omaan.