Keskiviikkona päästiin pitkästä aikaa hakuilemaan, Herille otettiin helpotettu reeni kun on ollut niin pitkä tauko. Ideana oli aloittaa tyhjien opettaminen, ja sitä varten oli tehty polut jotka helpotti koiran etenemistä. Herillä neljä maalimiestä, kaikilla suorapalkat.

Yritin tuohon tuhertaa piirrosta mistä näkee vähän ideaa, eli sininen viiva on keskilinja, vihreät viivat niitä tehtyjä polkuja mitä pitkin koira lähetettiin, ja mm oli sitten siitä n. 30 m eteenpäin. Kun tultiin maalimieheltä niin siitä kohtaa suora lähetys seuraavalle maalimiehelle. Herillä oli ihan valtavasti virtaa ja intoa, reeni oli oikein onnistunut Hymy

 

1263801541_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Lauantaina sama paikka ja samat kuviot eli neljä maalimiestä ja suorapalkka. Nyt vaan olikin kolmas lähetys TYHJÄ Yllättynyt Tässä vaan Heri näytti että nenä toimii, kolmas maalimies oli meinaan jo mennyt toiselle puolelle ja sinne Herin nokkakin näytti. Sain sen kuitenkin lähtemään vauhdilla tyhjälle, meni hyvin taakse muttei oikein edennyt takalinjaa joten lähetin uudestaan. Lähti taas hyvin muttei tehnyt kunnon laatikkoa, en jaksanut alkaa viilaamaan joten lähetin toiselle puolelle. Hyvää tuossa tyhjässä oli, että Heri lähti sinne vaikka tiesi että toisella puolella on mm, eikä jäänyt sinne nuhjaamaan vaan tuli hyvin kutsusta luokse.

Ens perjantaina otetaan taas helpompi reeni, lauantaina tyhjä tai kaks.

Keskiviikkona kävin vielä Herin kanssa metsälenkillä reenien jälkeen ja otin vähän tottista, yllättävän hyvin meni. Liikkestä maahanmeno ok, eikä lähtenyt mun mukaan kun kävin takana kääntymässä. Seisomista pitää harjoitella vielä lisää, siinä ei malta pysyä paikoillaan. Avon luoksetulo kisamaisesti, pysähty tosi hyvin ja jäi ihmettelemään että mitä heitit ja minne? Tuli kuitenkin loppupätkänkin hyvin kun kutsuin. Kaukokäskyt vähän hakusessa ensin, sitten alkoi sujumaan.

Tunnaria oon ottanut taas enemmän takapihalla, kun meni sähläämiseksi niin otin taas niin että laitoin nameja hajuttomien kapuloiden joukkoon ja parina päivänä Hoo sai vaan käydä syömässä ne. Sitten vein taas omaa, ja syöttelin nameja ennen lähetystä. Nyt sujui taas oikein hyvin Hymy Haisteli kapulat ja toi hyvin oman Hymy

Kohtapuoliin lähtetään elukkalääkäriin konrtollikäynnille, toivottavasti tulehdus on ohi ja lääkekuuri saadaan huomenna päätökseen. Mitään sivuoireita Herille ei ole tullut, Heri painelee metsässä menemään ihan entiseen malliin.