Torstain agireenit jouduttiin taas perumaan pakkasen takia, mutta istutin silti tytöt autoon ja suuntasin hallille kun alkoi jo tympimään ainainen tekemättömyys kun ei lenkillekään pääse kylmyyden takia perhana. Tuumin että vaikka navetalla onkin vähintään yhtä kylmä kuin ulkona, niin ainakin tyttöjen tassut tarkenee.

Ensin otin Qiralla vähän agiliitoo ja tokoo, ja muorilla oli kovasti hauskaa Hymy Sitten Heri vuoroon, ja ensin otin seuraamista kun se kävi ihan kierroksilla ja loikki kahdella jalalla ja törmäili muhun innoissaan. Seuraaminen olikin todella hienoa, ja sain oman kätenikin nyt sinne minne se kuuluu. Täyskäännökset oli tosi hienoja, tein ne vasempaan niin että Hoo pysyi koko ajan vierellä, ja aika näppärästi pikkulikka käytti takapäätään Hymy Käännökset oik / vas oli kans melko mallikkaita, siinäkin heitti mukavasti takapäätä.

Sitten otin väliin agilityä, kokeilin ekaa kertaa pujottelua ilman apuvälineitä ja avot: Hoo meni oikeasta välistä ja ihan itte loppuun asti! Hiphei! Tokalla kerralla ei sitten malttanut loppuun asti kun ekasta kerrasta sai pallopalkan, mutta lopulta sekin sujui. Sitten tunnaria, ensin niin että piilottelin muutaman kerran omaa, sen jälkeen laitoin hakemaan hajuttomien seasta, ja vaikka nuuskuttelikin selvästi kauemmin kuin omassa pihassa niin toi kuitenkin oikean Hymy

Kaukokäskyjen kanssa piti vähän säätää, ei noussut heti ekalla mutta tokalla ihan jees. Kun sais sen nousemaan heti eikä viidestoista päivä! Luoksetulon otin kerran ja heitin pallon. Kokeilin vielä noutoa, muuten ok mutta yhä jää liian kauaksi, hmph.

Reenien jälkeen käytiin vielä siskon luona ihmettelemässä pientä siskonpoikaa, aluksi Heri selvästi jotenkin pelkäsi vauvanhajua kun alkoi ravistella päätään haistettuaan tumppua. Lopulta ei sitten ollut millänsäkään, ja käväisi taas siellä yläkerrassa ja tuli itsekin alas vaikka portaat on hankalat kulkea ihmisellekin Hymy Tytöt oli ihanan poikki kun lopulta päästiin kotiin.