Vuosi vaihtui rauhallisesti, saatiin olla aika rauhassa mökillä kun ei siellä metsän keskellä juuri kukaan ammuskellut. Pari pamausta kuului iltalenkin aikaan mutta ei tytöt olleet moksiskaan.

Näin uuden vuoden kynnyksellä voi vähän miettiä mitä tulikaan tehtyä vuonna 2009 Hymy

AGILITY
Agilityssä piti aloittaa kisaaminen, mutta loppujen lopuksi se kisalisenssi tuli hommattua turhaan... Edistystä kyllä tapahtui, mutta kisoihin asti ei päästy kun pitäisi reenata huomattavasti enemmän kuin kerran (jos sitäkään...) viikossa. Möllikisoissa kyllä käytiin, ja viimesimmät meni jo ihan mukavasti. Periaatteessa voitais jo mennä kisoihin, mutta en halua maksaa siitä että käydään sähläämässä ja kokeilemassa onneamme. Sitten kun möllikisat menee täysin puhtaasti niin voin harkita virallisia Silmänisku Pujottelu tais olla vuoden kohokohta, kun pääsin sitä reenaamaan kotona niin heti otettiin selvä harppaus eteenpäin.

TOKO
Tokossa oli tavoitteena startata ainakin kerran, tämä tehtiin ja itseasiassa kausi ylitti toiveeni! Kolme kisaa - kolme ykköstulosta - bonuksena hoffien Tokotulokas-titteli ja kasvattajakisan voitto Nauru Alkuvuodesta olin ihan varma että Herin kanssa ei voi ikinä kisata, sen verran loisteliaasti se vetätti mua...

Noudossa tapahtui selvää edistystä kun sain Tuulalta vinkin pitämisreeneihin, ja muutenkin oli havaittavissa selvää aikuistumista.

PK
Esineruudussa saatiin paketti aikalailla valmiiksi, tämän suhteen olen luottavainen kisojen suhteen eikä tässä oikeastaan tarvitse viilata kuin suoria pistoja.

Jäljellä edistyttiin myös mukavasti, kun uskaltauduin vihdoin tekemään kulmia ja keppireeniä. Ensi vuonna janat kuntoon niin se on sitten siinä.

Haussa päästiin myös hurjasti eteenpäin, alkuvuonna tehtiin vielä hajunhakuja ja nyt ollaan jo kiintorullareeneissä. Paljon on vielä hommia, tässä sama ongelma kuin agilityssä eli pitäisi reenata useammin. Hankalaa kun ei ole kuin yksi hakuryhmä missä reenata Päättämätön

Käyttäytymiskokeeseen oli tavoitteena osallistua syksyllä, käytiin kesällä kokeilemassa ja läpi meni Nauru Tässäkin siis haaveet toteutuivat.

NÄYTTELYT
Näyttelyissä käytiin kerran, tavoitteena oli saada nuorten luokasta H, tulikin ERI joten tavoite ylitettiin Hymy

 

Kaikenkaikkiaan viime vuosi oli Herin kanssa oikein mukava, mitään kurjempaa ei sattunut, tassuvaivakin onneksi parani lopulta nopeasti. Suurempia pettymyksiäkään Heri ei aiheuttanut, jos reeneissä ei mennyt suunnitelmien mukaan niin vika löytyi emännästä. Kiitokset kuluneesta vuodesta kaikille meidän kanssa reenanneille Hymy

Ensi vuoden suunnitelmiin kuuluu ainakin luonnetesti, siihen ei tarvitse edes reenata Silmänisku Tokossakin pitää käydä kisaamassa, ainakin hoffien mestiksissä jos juoksut ei sotke suunnitelmia. PK:ssa käydään ainakin yhdessä kokeessa, osallistutaan myös hoffien pk-mestiksiin jos tottiksen esteet saadaan kuntoon. Näyttelyissä käydään vain jos saan Herille koulutustunnuksen ja päästään käyttöluokkaan. Agilityssä pitäisi myös startata, ainakin hyppyradalla jos kontakteja ei saada vielä varmoiksi. En ole vielä tehnyt päätöstä teetänkö Herillä pentuja vai en, tänä vuonna sitä en jokatapauksessa astuta.

Loppuun vielä pikku esinereenit mökiltä, ulkona oli kylmä päivä ja piti keksiä Herille jotain mielekästä puuhaa. Pitäis varmaan olla eri käsky tytöille, Qira kun päätti kesken kaiken tulla auttamaan (Herin touhu näytti sen silmään varmaan aika toivottomalta Nauru ) ja Heri käytti tilanteen hyväkseen: