Torstai-aamuna päästiin piiiiitkästä aikaa agilityyn, reilu kuukausi viimeisistä ohjatuista reeneistä! Kävin tyttöjen kanssa aamulla mettälenkillä, ja Herppa oli vähän nuutuneen oloinen. Ilmeisesti eilinen ulkoilu/tottis painoi tassuissa, ja alkaahan tuo valeraskauskin taas nostaa päätään... Agireeneissä oli taas muutama piste eli ei menty kokonaista rataa: puomi, pujo, hypyt, keinu. Heri meni ihan kivasti, ei sinkoillut päättömästi muttei ollut ihan lehmäkään vaikka tavallista rauhallisempi olikin.

Puomia otettiin kosketuslätkien kanssa, alussa olevaa ei noteerannut kuin muutaman kerran, lopun lätkää kosketti paremmin. Pujottelussa oli jostain syystä ihan pihalla, piti sitten laittaa rinkuloita avuksi. Hypyt sujui hyvin, samoin lähtöreeni. Keinukin meni kuin vanhalta tekijältä, vaikkei olla aikoihin otettu ja keinukin oli ihan uus.

Agihallilta piti käydä vähän ostoksille mutta mentiinkin sitten siskon luokse pikku poikaa taas ihmettelemään. Tosin ei Herppa sitä noteerannut tällä kertaa juuri ollenkaan, ei edes silloin kun "Sintti" oli mun sylissä. Muutenkin Heri oli oikein fiksu (liiankin?), viikko sitten se pöllyytti Topi-mäyristä muutaman kerran ihan tosissaan kun Topi nuuski hännän alta tai yritti ottaa Herin lelua, niin nyt Heri ei pihahtanutkaan! Kyllä noilla koirillakin vähän pinna kiristyi kun ei kovien pakkasten takia päästy kunnolla ulos.

Päivän seuraavat reenit oli sitten hakua, ja otin Herillä vain kaksi maalimiestä kun oli jo pitkä päivä takana. Eka oli vasemmassa etukulmassa, aika hankalassa paikassa kun Kaarina oli rakentanut sinne pienen lumilinnan Nauru Maalimies oli vielä lakanan alla joten ei mikään helppo löytö. Toinen oli oikealla puolella, ja puolessa välissä oli lasten teltta hämynä. Heri lähti lujaa, n. viis metriä teltan jälkeen jarrut päälle ja kävi häntä heiluen tarkastamassa piilon, jatkoi siitä kuitenkin matkaa omatoimisesti ja löysi aika pian maalimiehen. Herillä oli nyt suorapalkat, kohtapuoliin vois taas ottaa rullia käyttöön. Maalimiehet kehui ettei Heri jänskättänyt niitä lainkaan, vaikka molemmat oli lakanan alla. Ihan jees reeni vaikka lyhyt Hymy

Seuraavat pari viikkoa mulla menee vähän muissa maailmoissa, nytkin oli vähän vaikea keskittyä reeneihin kun piti murehtia "työasioita". Jos kaikki menee hyvin niin elämä tulee vähän muuttumaan, mutta siitä myöhemmin lisää. Ja ei, perheenlisäystä meille ei ole tulossa Silmänisku