Qira kävi maanantaina hierojalla ja Herppa pääsi taas mukaan ja sai myös oman osansa käsittelystä. Tosi nätisti se taas oli, saatiin se jopa kiepautettua selän kautta ympäri ja muutenkin sitä vähän vatuloitiin kun asennettiin oikeaan asentoon, eikä Herpiili ollut moksiskaan Hymy Se osaa kyllä olla toisinaan uskomattoman rento tyyppi!

Hieronnan jälkeen käytiin taas ihmettelemässä lampaita, ja Heri haukkui taas tuijottavaa lammasta. Kumpikaan ei antanut periksi, oli aika koomista katsottavaa kun ne seisoivat metrin päässä toisistaan Hymy

Päätin sitten että Qira ei lähde sinne Liettuan näyttelyreissulle, en halua stressata koko matkaa sillä että tapahtuuko sille jotain... Todennäköisesti sille ei tule mitään, mutta on sen kivempi olla kotona kuin matkustella päivätolkulla bussissa. Kysyin matkanjärjestäjältä että onnistuuko koiran vaihto, ja koska tämä onnistui niin Heri lähtee maaliskuun 12.-13. päivä Liettuan näyttelykehiin Nauru Mitään en odota, eikä Herille voi mitään antaakaan koska olen nyt hiljattain hieman trimmaillut neitokaisen tassukarvoja... Kokemuksena on varmaan ihan hauska reissu, tekee Herille hyvää päästä maailmalle ilman isosiskon tukea ja turvaa.