Keskiviikkona käytiin illalla tokoilemassa hakuryhmän kanssa Nokialla Meirän Hallissa. Pistin Herpan ensin paikkamakuuseen kun Usko tottisteli. Heri oli tosi rauhallisesti paikallaan, vaikka pressun toisella puolella riehuttiin agilityn parissa ja kenttä oli melko pieni eli Usko meni aika läheltä Heriä. Kävin myös piilossa eikä Herillä ollut mitään hätää. Vois joku kerta (ens viikolla) koittaa ottaa Herillä se avoimen luokan paikkamakuu niin että oon koko ajan piilossa.

Sitten otin Herillä vähän seuraamista, yritin keskittyä lähinnä siihen omaan vasempaan käteen mutta Herikin kulki ihan hienosti Hymy Otin myös luoksetulon, pysähtyi tosi hienosti käsimerkillä ja heitin siitä pallon perään. Kun otin seuraavaks suoran luoksetulon niin meni vähän pomppimiseks, mutta uskoisin että kun otan heti ekana suoran niin pomppimista ei ole.

Otin myös henkilöryhmää, palkkasin kun oltiin menossa kohti ja kiertelin myös pari kertaa ympäri. Heri ei ollut moksiskaan ihmisistä. Laitoin välillä Herin häkkiin kun Veera ja Usko tottisteli, ja Heri oli siellä ihan rauhassa. Jopa silloin kun Veeran patukka lensi ihan häkin viereen ja Veera kävi sitä siinä hakemassa.

Otin kertaalleen vielä tunnarin piilottamalla oman, tosin en saanut sitä kunnolla piiloon ja Heri etsi sen silmillä. Loppuun otin hyppyä (n. 80cm) niin että Miia palkkaili toisella puolella. Meni tosi hienosti, ei yrittänytkään kiertää! Ens kerralla voisin koittaa kapulan kanssa...

Ihan viimeisenä vielä paikkamakuu Veeran ja Uskon kanssa, kaikki makoili oikein nätisti. Myös silloin kun vierittelin palloa niiden ohi, Pirjo kävi häiriköimässä koiria ja kävin kertaalleen pressun takana piilossa. Oikein mukavat reenit ja Heri keskittyi tosi hyvin vaikka agilitypuolelta kuuluikin jonkin verran meteliä.