Maanantaina käväsin taas tokoilemassa navetalla, kunnon kärpänen puras kun sain Herpan ilmokaavakkeen postiin Hymy

Otin kisamaisen reenin; maahanmeno-luoksetulo-seisominen yhteen pötköön, tauko ja sitten nouto-kake-hyppy. En siis ottanut paikkamakuuta enkä seuraamista.

Virittelin vähän Herppaa (joka ei ollut pysyä nahoissaan), ja pyysin sivulle ja palkkailin katsekontaktista. Sitten "kehään". Liikkeestä maahanmeno sujui ihan ok, ehkä inasen nopeempi ois saanut olla. Luoksetulon otin suorana, sen verran ennakoi että teki vähän sammakkohyppyjä mutta tuli kuitenkin perille asti laukalla, sivulle siirryttäessä oli pakko loikata ensin antaan pusu naamaan... Liikkeestä seiso myös ok, ei yrittänytkään liikkua kun kävin takana. Istumisen teki vinoon. Sitten riekuttiin hulluina narupallon kanssa Hymy

Laitoin Herin vähäks aikaa odottamaan kun kävin siirtämässä hyppyesteen, ja sitten taas kehään. Noudossa tuli taas äänitehosteet mukaan, toi aika lähelle mutta liian kauaksi silti vielä. Ja kiukkuinen kommentti kun käskin sivulle. Kaket muuten ok, mutta ennakoi jostain syystä maahanmenoa! Hyppy oli oikein mallikas, hyppäs kauaksi, istui heti, tuli suoraan luokse Hymy Sitten taas riekuttiin, ja loppuajan viilasin virheitä eli: sivulletulo ilman pomppua, kapulan tuomista mulle asti, kaukokäskyissä pidempi pinna eli "istu" ja sitten pitkä paussi, liikkeestä seisomisen istumista "sivu"-käskyllä (toimii paremmin, ei yritä niin vinoon).

Saatiin loppuajaksi hyvää häiriötäkin kun kaksi dopperia tuli reenaamaan agiliitoo. Otin Herillä vielä tolpan kiertämistä, hyvin sujui ja matkaksi sain nelisen metriä.

Tosi hyvä mieli jäi reeneistä, tosin oma jännitys oli ihan minimissä kun oltiin ihan yksin. Mutta tulevaa koetta ajatellen ei pitäis olla isompia murheita, aikaa on vielä saada liikeet sille mallille kuin niiden toivoisin olevan. Eihän tämäkään tietysti hyvää tulosta takaa, jos yksikin liike epäonnistuu niin ykkönen on siinä. Mutta eihän meillä sinne voittajaan mitää kiirettä ole Silmänisku

Huomenna lähdetään mökille pääsiäiseksi, koitan ottaa Herille reenivehkeet mukaan ettei hyvä putki katkea.