Menin perjantaina ittekseni reenaamaan navetalle tokoa ja agia tyttöjen kanssa, Qirakin pääsi vähän höntsäilemään Hymy

Aloittelin Herin kanssa hypyllä, sama homma kun viimeksi eli kuppihyppelyä ja sitten luoksetulohyppyjä. Heri tulee kyllä tosi hienosti nyt eteen istumaan, eli toivoa on myös noudon suhteen.

Pujottelua otin niin että alussa ja lopussa oli yhdet kaaret, ja hyvin meni! Seuraavaks pitää ottaa enemmän väärältä puolelta, vaikkei se ongelmia Herille tuotakaan mutta ite tuppaa olemaan enemmän helpommalla (oikealla) puolella.

Noudossa otin kerran niin että heitin kapulan, syöttelin Heriä ja lähetin hakemaan. Toi ihan ok, pureskeleminen on vähentynyt mutta ei ole vielä sitä mitä haluan, eli parikymmentä senttiä lähemmäksi pitäis tulla. Seuraavaks laitoin Herin seisomaan, kapula suuhun, kävelin vähän matkan päähän ja pyysin tuomaan. Toistelin useamman kerran, ja meni suht ok, sain aika lähellekin välillä. Heri on hauska kun se oikein haukkaa sen kapulan suuhun ja jää seisomaan pureskelematta sitä Hymy

Kaukokäskyjä n. kymmenen metrin päästä, maahan-istu: hienosti istuu heti ekalla käskyllä Hymy Olipa hyvä että uskalsin Heriä tästä huomauttaa, liian kauan annoin sen vedättää mua tässä... Nyt alan ensin lisäämään matkaa ja sitten otan seisomisen mukaan, täytyykin miettiä että otanko istu-seiso, maahan-seiso vai jotain muuta... Mutta siinä pitää ensin ottaa läheltä ja matkaa lisätä pikkuhiljaa. Jossain vaiheessa ajattelin että kakeista ei Herin kanssa tule yhtään mitään, että voittajaluokan kaket tulee olemaan tuskallisia. Mutta taas sen näki: reeniä reeniä ja lisää reeniä ja johan alkaa hommat luistamaan Hymy

Jääviä liikkeitä, lähinnä sitä maahanmenoa. Seuraamisesta ja ihan vaan leikkinä eli käsky - Heri maahan - heitän namin - uus käsky. Otin väliin myös istumista, ja kovin herkästi tarjoaa maahanmenoa (onks tää nyt sitä ärsykekontrollia??). Meinas muuten hypylläkin pari kertaa mennä maahan... Kävin vähän tuuppaamassa tassuja kun meinas mennä maahan ja johan alkoi istuminen löytymään. Heriltä pitää vaatia näitä juttuja ihan erilailla kun Qiralta, eli virheestä pitää huomauttaa eikä vaan jättää huomioimatta. Seisomista otin niin että hiippailin Herin ympärillä ja pyrin siihen että pysyy seisomassa eikä liikauta tassujaan.

Seuraamista otin myös vähän, lähinnä sitä oman käden liikuttamista. Miks se on niin helppoo kun reenaa yksin?? Otin myös paikkamakuun niin että jätin Herin yksin makoilemaan ja menin ikkunalliseen koppiin piiloon, näin siis Herin koko ajan. Tarkkaavaisena se siinä makoili, kerran vaihtoi lonkkaa ja kerran tais vähän inahtaa. N. 3 minuuttia sitä makuutin eikä noussut ylös, tätä siis lisää.

Lopuks päästin tytöt vähän leikkimään keskenään, ja kun narupallo oli Herillä niin otinkin yhtäkkiä Qiralla seuraamista. Seurautin Herin luokse eikä Qiran kontakti tippunut vaikka Herppa siinä hörhöilikin lelun kanssa Hymy Tuumin että tämä ei Heriltä onnistuisi, mutta päätin kuitenkin kokeilla ja avot: Heri seuras tiiviillä kontaktilla vaikka menin ihan Qiran eteen! Herppa ei yrittänytkään lähteä Qiran leikkeihin mukaan vaan tillitti mua vaan silmiin Hymy

Lauantaina (ja sunnuntaina) olin ensiapukurssilla, ja Ilkka oli sillävälin käynyt ostamassa Herpalle hienon uuden panna ja remmin! Kyllä Herpan nyt kelpaa.

Ainiin, Heri on ilmoitettu toukokuussa tokokisaan, ja jälkikoekin pitäis jostain löytää. Sopivaa päivämäärää vaan ei tunnu löytyvän, tuntuu että noita ykkösluokan jälkikokeita on tosi vähän nyt alkuvuodesta... Syksyyn ois kurja jättää eka kisa kun silloin on marjastajat ja sienestäjät liikkeellä.