Sunnuntaina käytiin Herin kanssa piffien reeneissä, videokamera oli mukana mutta tähän hätään ei ole mitä näyttää kun videot on toisella koneella eikä niitä saa toistaiseksi poltettua dvd:lle. Laittelen tänne heti kun ongelma ratkeaa.

Otin Herillä siis seuraamista, päätin että teen sen täyskäännöksen nyt aina vasempaan koska pk-puolella se kuitenkin täytyy tehdä niin, ja tokossa saa tehdä kumpaan suuntaan vaan. Noutoa otin niin että jätin Herin istumaan, kapula sen eteen ja kävelin parin metrin päähän ja pyysin tuomaan. Meni oikein hyvin ja toi lähelle, jes! Luoksetulo kerran pysäytyksellä, lumi vaan pöllys kun pikkuneiti stoppas Nauru Hypyssä otettiin sekä hyppynoutoa että avoimen luokan hyppy. Herillä tuli hyppynoudossa hauska aivopieru, näätte sitten kun video julkaistaan Hymy Taisin ottaa myös kaukokäskyjä, tätä pitäis alkaa nyt ottamaan ulkona ruokakupin kanssa kun kotona on alkanut sujumaan oikein mukavasti.

Tiistaina käytiin Merjan ja Sarin kanssa Tamskin uudella Tallilla reenaamassa, ja päätin ottaa Herille avoimen luokan läpi jotta näen mitä pitää vielä viilata. Ei huono suoritus, me kun ei olla juurikaan tokoa reenattu, eikä varsinkään sitä kestävyyttä. Mutta ei missään nimessä semmoinen suoritus että haluaisin vielä kisoihin lähteä...

 - seuraaminen: suht ok, alussa aivasteli, perusasennot vinot ja juoksussa vähän napsi hihaan kiinni... Kontakti ihan mukava ja paikkakin hyvä, käännökset suht ok. Mun vasen käsi on taas ihan halvaantunut, voi kökkö mun kanssa!
 - liikkeestä maahanmeno: meinas mennä maahan mutta jäikin seisomaan, argh!
 - luoksetulo: tähän olen tyytyväinen Hymy Stoppi on tosi hyvä ja tulee myös hyvin lopun. Ainoa kauneusvirhe on sivulletullessa mamin pusutus... Luoksetulon jälkeen mun piti alkaa säätää jotain ihme juttua vaikka Heri oli ihan hyvin kontaktissa...
 - liikkeestä seisominen: sais olla nopeempi, mutta pysyy hienosti paikallaan kun käyn takana kääntymässä, istu vinoon perusasennon
 - nouto: pysyy maltillisesti paikallaan kun heitän, "pieni" riemunkiljahdus kun lähtee hakemaan, jää AIVAN LIIAN KAUAKSI kapulan kanssa ja pyöritteleekin sitä vielä... Ja sivulletullessa pienet kiroilut mammalle. Mutta intoa Herillä on ja se on oikein hyvä, tykkää selvästi tästä liikkeestä.
 - hyppy: menee vinoon enkä uskalla käyttää luoksetulokäskyä joten sanon varuiksi hyppykäskyn. Herillä menee vähän pasmat sekaisin eikä osaakaan tulla luokseasti koska käsky oli "hop" Hymy Heri on niin suloisen hölmö aina toisinaan! Hassu tulee suoraan sivulle.
 - kaukokäskyt: pysyy kyllä paikoillaan MUTTA: mulla menee pasmat sekaisin kun Heri lähteekin liikkurin käsimerkkien mukaan heilumaan... Eli häiriöitä tähän myös lisättävä. Ja vähän hidastakin touhu on.

Herille tarvii nyt kasvattaa kuminauhaa että jaksaa tehdä hommia ilman palkkaa, vähän meinas sillä hermo mennä kun ei nameja / leluja kuulu eikä näy. Teki kuitenkin kelvollisesti hommia ja oli ihan iloisen näköistä menoa. Ja mulle vähän lisää järkeä touhuun ja nopeampia hoksottimia jotta osaan varautua yllättäviin tilanteisiin.

Tässä vielä videona meidän suoritus: