Aamulla mulla oli vähän kurja olo, mutta lähdettiin silti agilityyn. Onneksi ei tehty ratoja vaan oli kolme eri esterastia: keinu, pujottelu ja rengas. Aloiteltiin keinulta, ja vauhti vaan lisääntyy mitä enemmän tätä tehdään Nauru Kysyinkin kouluttajalta että meneekö Heri liian lujaa... Rengas sujui myös joka kerta ongelmitta, pujottelu meni pari ekaa kertaa tosi hyvin mutta sitte alkoi tökkimään, ilmeisesti Heri oli sitä mieltä että kaks kertaa tein jo oikein, mitä se emäntä vielä säätää.

Raunio A-kurssin karsinta
Illalla ajeltiin Sulkavuoren raunioradalle osallistumaan Raunio A-kurssin karsintaan. Pikkasenko jännitti, jalat meinas olla ihan hyytelöä Hymy Karsinnan vetäjä selitti että karsinta on kolmiosainen: tottis, telineet ja etsintä. Ensimmäisenä tottis, ja siinä vain yksi liike: seuraaminen. Herillä meni ihan suht kivasti, eka täyskäännös oli ihan hanurista mutta muuten ok. Paitsi mun ois pitänyt muistaa pitää naama ylhäällä...

Toinen osio oli telineet, voi hallelujaa tuumin kun Heri on viimeks nähnyt telineet noin vuosi sitten... Ja jotkut olivat käyneet edellisiltana reenaamassa, harmittelin kun en itse ollut hoksannut moista.

Ensimmäisenä esteenä oli liikkuva tynnyrisilta, mikä oli Herille vähän mörkö silloin kun viimeksi sitä ollaan otettu. Noh, ei muuta kuin hommiin. Herppa oli vähän liiankin innoissaan mutta sain sen onneksi perusasentoon sivulle. Sitten sanoin "kiipee" (en oikein keksinyt muutakaan käskyä Hymy ) ja Herihän kiipesi esteelle, hihkaisin odota, Heri pysähtyi, kävelin sen viereen ja käveltiin yhdessä loppuun, ja kun Heri hyppäs esteeltä se tuli nätisti perusasentoon. Siis MITÄ IHMETTÄ, ei sen näin pitänyt mennä! Tai piti just noin, mutta mistä ihmeestä Heri sen tiesi Nauru

Seuraavana keinu, Heri kiipes reippaasti, pysähtyi itseksensä keskelle ennenkuin keinu oli laskeutunut alas ja jäi toljottamaan mua. Odotin hetken että josko se siitä jatkaisi matkaa, mutta kun ei jatkanut niin kävelin Herin viereen ja lopussa taas nätti perusasento.

Sitten tikapuut, Herillä oli vähän liikaa vauhtia ja se kohelsi puolessa välissä ja lensi rähmälleen, jouduin nostamaan toisen takakintun takaisin esteelle mutta muuten ok, sain nostettuakin sen alas ilman ongelmia.

Pituuseste oli vähän ongelmainen kun käytin väärää käskyä, Heri ei hypännyt heti ekalla mutta tokalla leiskautti hassusti yli ja jäi toiselle puolelle istumaan (vaikka sanoin odota eli seiso, näköjään tokoreenit on menneet perille Silmänisku ).

Putki oli pala kakkua, ja nyt Heri totteli odota käskyä ja jäi seisomaan. Viimeisenä epämiellyttävä alusta joka meni myös ihan hyvin. Heri siis suoritti telineet käytännössä koearvostelun mukaisesti!! Ilman reeniä!! Vautsivau mikä typsy Nauru

Viimeisenä raunio-osuus, en oikein tiennyt laittaako Herille rullapantaa kaulaan vai ei, ja lopulta päätin olla laittamatta. Heri lähti vähän innottomasti, mutta sai kuitenkin aika nopsaan hajun. Se jäi pyörimään yhteen kohtaan ja löysi jotain syötävääkin maasta, oli kyllä hankalaa kun ei ollut niitä rullia... Kun Heri oli jonkun tovin siinä piilolla pyörinyt niin totesin karsinnan vetäjälle että "Tää on muuten rullakoira" jolloin hän totesi että ok, maalimies on siellä. Vähän harmitti kun en ollut hoksannut laittaa sitä rullaa Herin kaulaan, voi olla että se olisi hoksannut ottaa sen suuhunsa. Maalimiehen mukaan Heri selvästi etsi rullaa maasta piilon läheltä.

Se oli sitten siinä, huomenissa tulee tietoa päästiinkö kurssille vai ei. Tamskin tokovalmennusrinkiin päästiin, huomenna on ekat reenit Hymy