Maanantaina käppäiltiin Herin kanssa Niihamaan Piian tokoreeneihin, ja sen takia oltiin jalkapatikassa kun autosta meni (taas...) ohjaustehostin Huuto Matka ei onneksi ole liian pitkä, vajaa tunti meni kun reipasta vauhtia askellettiin. Teki ihan hyvää Herille päästä yksin liikenteeseen, pitäis muistaa ennen luonnetestiä käyttää sitä edes muutaman kerran yksinään kaupunkikävelyllä. Heri muuten nosti matkan aikana kolme käsinettä mulle, ja pitihän sitä moisista löydöistä palkata Hymy

Aiheena oli seuraaminen, ja Herppa oli odotellut omaa vuoroaan kopin seinässä siinä missä muut odottelivat autossa. En ottanut Heriä heti ekana että ehtisi hieman hengähtämään ennen suoritusta. No eipä se yhtään väsy ollut, leikittiin lelulla hetki ja sitten mentiin "kehään". Otettiin koemainen suoritus, eli ei korjattu virheitä. Herillä meni oikein hyvin, käännökset vähän levis mutta kontakti pysyi hienosti ja täyskäännös oli hyvä.

Seuraavaksi paikkailtiin virheitä, eli niitä käännöksiä. Muutama askel - käännös vasempaan seis. Sama oikealle ja palkka vasemmalta ulkokautta. Kyllähän se Herin peppu alkoi siitä paikkaansa löytää, ja kun tein vain 45 asteen käännöksiä paikalla niin entistä paremmin sujui käännökset. Juoksua otettiin kanssa, Herpalla kun on tapana vähän napsia mua vauhdissa. Juoksin kävelyvauhtia eikä Heri ollut millänsäkään Nauru Mulle tää oli vaikee reeni, ja jalat oli aika pian maitohapoilla.

Vikana otettiin paikallaolot, paikkamakuussa taas tassujen heiluttelua, istuminen oikein hyvä. Mietiskelin tuota tassujen liikuttamista; itse paikallaolo yksin ei se ongelma ole koska paikkaistuminen sujuu hievahtamatta. Piia sitten kehoitti mua käskemään Herin maahan, ja noudatin käskyä. Sitten Piia kumartui Herin eteen ja alkoi näpräämään Herin käpäliä, ensin Hoo katseli touhua ihmeissään muttei liikuttanut tassujaan milliäkään. Sitten se alkoi tuijottamaan mua vaikka Piia kuinka huitoi tassuja Hymy Piia siinä totesikin että aika jännä että antoi noin hyvin räpeltää tassujaan, johon totesin itsekin vähän ihmeissäni että juu Hymy Herillä oli semmoinen ilme että "mut on tähän käsketty ja tässä pysyn vaikka olis mikä!" Ihania viilausvinkkejä saatiin, kun nyt vain ehtis kaiken muun kiireen keskellä niin alkaisi tuloksiakin tulemaan...

Oon myös miettinyt täyskäännöstä, Heri tekee sen tosi sujuvasti vasempaan, mutta mietin että pitäiskö tokossa ottaa varman päälle ja kieppasta oikean kautta. Täytyy miettiä, pk-puolellahan ei vaihtoehtoja ole eikä tokossakaan kyllä ylimääräisiä pisteitä jaeta.