Mökkireissu meni ihan kivasti, mitä nyt Heri juoksutti pariin otteeseen pupuja... Onneksi ollaan ihan korvessa, mutta hirvitti silti kun Hoo lähti jänön perään. Ja on sillä muuten melkoinen riistaviettikin; ensin haistoi pupun, lähti menemään kohti ja kun pupu lähti liikkeelle niin eikun perään. Otin reissun aikana pikkusen tottista, kaukokäskyjä lähinnä. Ja yks kerta Citymarketin pihassa otin kontaktireeniä, seuraamista ja kaukokäskyt. Ihan yhtä täpinöissään Heri oli kuin tutuissakin paikoissa Hymy

Tiistaina oli sitten hakureenit, ja viimekertaisen "jarruttelun" takia otin Herille ihan motivaatioreenin: eka mm pako, toinen heiluri, kolmas ääni ja viimeisenä minä pötkin karkuun lelun kanssa Hymy Herillä oli hauskaa, eikä edes huomannut että yksi mm oli aivan vieras. Ens kerralla vois alkaa ottaa taas rullia mukaan kuvioon, ei olla pitkään aikaan rullailtu joten ehkä ois taas aika.

Lumet on nyt sulaneet melkoista vauhtia ja pihakin on melkein auki, alan siis taas hinkkaamaan sitä tunnistusnoutoa hajuttomilla kapuloilla.