Torstain agireeneihin oli kouluttaja keksinyt melkoisen pähkinän, kokonaisuudessaan rata ei ollut paha mutta siinä oli muutama aika kinkkinen kohta... Ja Heri ilmaisi mielipiteensä asiasta varsin kuuluvasti Hymy Radalla oli meinaan pitkä hyppysuora jonka jälkeen hyppy takaa ja houkuttimena putki. Herillä palo käämit kun en osannut ohjata sitä, ja se Haukkui Vihaisesti, sillä oli oikein tuikea ilme Nauru Onneksi se vaan haukkuu eikä muuten hiilly... Saatiin kohta sitten lopulta onnistumaan kouluttajan ohjeiden mukaan, ja loppurata meni ihan ok. Toinen rata sujui paljon helpommin kun Heri oli saanut päästettyä enimmän höyryt ekalla radalla. Sillä oli vähän liikaa virtaa, olin edellisiltana antanut vain kevyen iltaruoan ja aamulla en tietenkään ollut antanut ruokaa, ja makupaloina oli lättyjä.

Pujottelussa ollaan edetty nyt siihen että on vain yksi kaari alussa ja lopussa, ja reenien päätteeksi otin pujottelua niin että vain lopussa oli yksi kaari, hienosti Heri aloitti pujottelun aina oikein Hymy

Illalla mentiin piffien tokoreeneihin, oli lähinnä rivitottista mistä en oikein tykkää eikä Herikään ollut parhaassa vireessä. Teki kuitenkin mutta vähän haluttomasti. Otettiin seuraamista ja jääviä. Olen nyt ottanut ohjelmaan myös liikkeestä istumisen, jotta saisin myös maahanmenoon varmuutta ja yllättävän hyvin meni.

Loppuun otin luoksetulon pysäytyksellä, hienosti stoppas Hymy Reenien pääteeksi kävin vielä kentällä ottamassa telineet kun muut oli lähteneet, istutin Herin metrisen hypyn eteen ja heitin narupallon yli. "Hyppy" - käskyllä Herppa leiskautti hienosti esteen yli, takaisin tuli kiertäen mutta se ei ole niin paha virhe kun kuitenkin 2/3 pisteistä tulee jos hyppää mennessä ja tuo kapulan. Otin myös A-esteen mutta autoin sen verran että juoksin itse vieressä.

Tunnaria oon ottanut kotipihassa nyt 12 kertaa, kerran toi väärän mutta muuten on tuonut oikean. Ilmoitin Herin Tamskin VOI-EVL ryhmään joten tää pitäis saada vähän parempaan kuosiin ennenkuin reenit alkaa Silmänisku

Oon varannut Herille paikan AD-kokeeseen ja parin viikon päästä yritän saada Herille paikan jälkikokeeseen. Ens viikolla vois jo koittaa jostain joku lumeton pläntti minne sais polkastua jäljen... Janoja pitäis alkaa meinaan reenaamaan.