Keskiviikkona suunnattiin Tavesin kentälle Teiskon Koivumäkeen, onkin hieno paikka kun metsän keskellä on tottiskentät, esineruudut ja hakualueet Hymy Oltiin Kaarinan kanssa sovittu että mennään etukäteen ottamaan tottista, ja mulla tottakai projektina se hyppy. Olin pähkäillyt että mitä asialle teen, hyppy sinänsä ei ole ongelma vaan se että kapula on niin Jättekiwa. Eli nyt pitäisi järjestys saada muutettua; Hyppy 1, kapula 2. Tehtiin siis niin, että Kaarina kävi viemässä ruokakupin esteen toiselle puolelle niin ettei Heri sitä nähnyt. Kaarina jäi vielä varuiksi toiselle puolelle vahtimaan kuppia jos Heri kiertää. Heri ei kiertänyt vaan hyppäsi hienosti ja yllättyi iloisesti ruokakupista Hymy Otettiin uudestaan toiseen suuntaan, nyt Kaarina ei jäänyt toiselle puolelle. Herppa ei meinannut aluksi hypätä (eli se on siis liian hyvin oppinut sen edes-takaisin-namihyppelyn = toisella puolella ihminen = namia...) mutta loikkasi kuitenkin yli. Kolmannella kerralla heitin kapulan, Kaarina haki sen pois, hyppyytin Herin ruokakupille. Sen jälkeen otin ihan hyppynoutona ja toimi Hymy Tätä täytyy nyt vaan hinkata, teen tota kuppihyppelyä jonkin aikaa ja noutoa erikseen.

Toisessa satsissa otin taas sen pitkän seuraamisen, pääsin toiseen päähän, käännyin, pääsin takaisinkin ja Heri vaan tillittää ja seuraa hienosti. Pakkohan sitä oli palkata Hymy Teen nyt näitä pitkiä seuraamisia, jos alkaa lehmäilemään niin huomautan, mutta jos jatkaa tähän malliin niin riekutaan aina seuraamisen päätteeksi.

Tottistelun jälkeen paistettiin Kaarinan kanssa yhdet makkarat ettei nälkä pääse yllättämään...

Kun kaikki olivat tulleet paikalle käytiin tallaamassa hakualue, n. 150m. Oli ihanaa päästä kerrankin valmiiseen metsään, piiloja oli vaikka muille jakaa! Herille otin nyt irtorullareenin, kolme maalimiestä ja yksi tyhjä. Eka pisto vasempaan, toi rullan hyvin ja kiskoi mut perille asti (nyt koitan opetella tätä perässä roikkumista...). Oikealle puolelle tyhjä, meni pitkälle mutta ois saanut tehdä kunnon laatikkopiston. Sitten taas vasuriin ja alko ihme touhut, ensin kesti tovin ennenkuin tarkensi ja sitten koiraa ei vaan näy eikä kuulu! Välillä näin vilaukselta että olis maalimiehellä, mutta en nähnyt mitä siellä tapahtui. Kohtapuoliin Heri tulikin takaisin - ilman rullaa... Lähetin uudestaan ja nyt tuli takaisin rullan kanssa. Kun päästiin molarille niin kysyin että mitä ihmettä Heri oli touhunnut, Janne kertoi että Hoo oli käynyt caccalla Hymy Oli ollut vähän pihalla rullan kanssa, eikä ihme jos jalat on olleet ristissä...

Jannella ei ollut palkkaa, vaan mää palkkasin tällä kertaa Herin. Vika pisto sitten oikealle, Heri lähti eri suuntaan kuin missä maalimiehen piti olla, mutta yllättäen Heri tuli aika pian takaisin rulla suussa! Ihan ok reeni kun pitkästä aikaa rullailtiin, vieras metsä ja yksi vieras maalimies. Oman reenin jälkeen kävin vielä kertaalleen laittamassa tulet grilliin joten saatiin napostella Kaarinan kanssa toiset makkarat ennen kotiinlähtöä, käytin vielä tytöt lenkillä ja kotona olin kymmenen aikaan.

Torstai-aamuna agiliitoo, mentiin rataa jossa oli muutama hankala kohta, ihme siksakkia jossa piti leikata takaa ja hyppy-hyppy jonka houkuttimena putki. Heri meni yllättävän hienosti, jopa takaaleikkaukset onnistui eikä yrittänytkään karata putkeen, pujottelukin sujui ilman kaaria! Toka rata aiheuttikin vähän enempi ongelmia, piti kiertää yks este takaa ja sitä ennen oli putki, ja Herihän pinkoo putket täysillä Nauru Ykkösissä ei onneks vielä tämmöisiä ratoja ole.

Ens viikon torstaina mennään Herin kanssa Raunio-A - kurssi karsintaan, jos päästään läpi niin osallistutaan sitten tuohon raunio-a kurssille ja toivon mukaan myös itse kokeeseen. Tosin olen kuullut huhuja että kurssipaikat on jo täytetty, mutta ei se estä meitä kokeilemasta Nauru Hain myös Tamskin tokovalmennusrinkiin ja odottelen että päästiinkö mukaan vai ei... Ja viikonloppuna on parit mölliagikisat Hymy