Tiistaina käytiin tottistelemassa Pirkkahallin kentällä Merjan & Kipin kanssa, heillä kun on JK2-kisa tiedossa Hymy En tehnyt kummempia Herin kanssa, kunhan aiheutettiin häiriötä paikallamakuussa olevalle Kipille. Otin vähän hyppynoutoakin ja viskelin muutenkin kapulaa, muuten riekuttiin leluilla.

Keskiviikkona illalla hakureenit, Herillä ajatus pahasti hukassa ja rullantuonnit ei onnistuneet millään. Otettiin sitten muutama helppo reeni ja kyllähän se taas muisti, mikä lie aivopieru...

Torstai-aamuna kävin taas fillaroimassa Herin kanssa: 5km - paussi -  5 km - uimapaussi (mikä tarkoittaa sitä että Heri sinkoli vedessä yhtä lujaa kuin maallakin...) - 2 km. Nyt alkaa Heri saada ajatuksesta kiinni, edelleen on intoa mutta nyt ei vedä sata lasissa koko matkaa vaan osaa aloittaa rauhallisemmin.

Illalla käväistiin Piffien kentällä hyppyreeneissä, ihan ok meni, selvästi paremmin kuin aiemmin. Herin lähtöasento on ja pysyy könöttävänä, en tiedä mahdanko sille ikinä mitään Hymy Sieltä ajeltiin sitten agireeneihin, eikä Heriä yhtään hidasta helle! Sain itsekin juosta miljoonaa ja ihan hieno rata tulikin tehtyä Hymy Erikseen reenattiin vielä keinua ja pujottelua, kummassakaan ei mitään ongelmia. Varsinkin keinu on Herpan mielestä superkiva, mitä kovempaa se rämähtää alas sen parempi!!

Luonnetesti häämmöttää ja oonkin koittanut nyt leikkiä Herin kanssa vähän enemmän, taistelutahtoahan sillä on mutta se on sitten eri asia miten se leikkii vieraan (miehen) kanssa... Sen näkee sitten, oon ihan innoissani itseasiassa viemässä Heriä sinne testiin, hauska nähdä mitä pikkukoira tuumii kelkasta ja tynnyristä ja muista Nauru