Käytiin maanantaina ottamassa Kaarinan kanssa PPK:n reeneissä kisamaiset tottikset, eikä jännittänyt yhtään... "Tuomarin" mukaan oltaisi saatu se 70 pistettä, mutta en kyllä ollut tyytyväinen, itseeni siis. Seuraamisessa en osannut olla tarpeeksi reipas ja Hoo hidasteli. Päästiin kyllä kaavio loppuun asti, eikä henkilöryhmässäkään ollut mitään hämminkiä. Liikkeestä istuminen ok, samoin liikkeestä maahanmeno ja luoksetulo. Noudossa ei millään kyennyt istumaan mun eteen kapula suussa... Estenouto ok, A-esteellä tiesi että pitäis tulla takaisinkin esteen kautta mutta vauhti ei riittänyt, pohdiskeli asiaa hetken esteen vieressä ja toi sitten kapulan mulle. Kun otin uudestaan niin ok. Eteenmenossa lähti täysiä - kohti paikallamakuun merkkejä Hymy Paikkamakuu oli oikein hyvä.

Parina meillä oli innokas sakemanni, eli ihan vieras otus. Samoin tuomari oli vieras. Heri ei näistä ottanut minkäänmoista häiriötä.

Kun Kaarinakin oli räpeltänyt (onneksi Hiski ei ihan loistosuoritukseen yltänyt Silmänisku) oman suorituksensa läpi kävin vielä leikkimässä ja riekkumassa kentällä.

Tiistaina ajeltiin Kaarinan kanssa Kyröskosken Käyttökoirien kentälle reenaamaan, ensin tottista. Kaarina ehdotti että kävelen kentälle enkä tee mitään, katsotaan mitä Heri tekee. Noooooh, neiti käytti tilaisuuden hyväksi ja juoksenteli ympäri kenttää ja nautti kevään hajuista Nauru Sillä ei ollut mitään tarvetta tulla multa kysymään että tehtäiskö jotain? Lopulta otin pallolelun ja leikin sen kanssa itsekseni, tämä sai Herin huomion ja kun lähdin kävelemään se teki hienon seuraamisen. Palkkasin lelulla ja sitten uusi sessio, nyt pidempää pätkää. Ei ongelmia.

Sitten noutokapulan tuomista, ja kyllä neitokainen nyt toi sen ongelmitta mulle, tosin jäi hieman liian kauaksi. Testasin vielä hyppyesteen, ihan vieras kenttä ja vieras este, ei ongelmia. Sitten vielä riekkumista ja ilonpitoa.

Seuraavaksi siirryttiin polkemaan koirille jäljet, tein Hiskille EK-jäljen ja Kaarina polkas Herille keppijäljen (16 keppiä). Kun oltiin poljettu jäljet siirryttiin vähän varjosampaan paikkaan syömään lounasta Hymy Evästelyn jälkeen mentiin tekemään pudotetun esineen nouto, ja Qirakin pääsi vähän tekemään Hiskille häiriöhajuja. Herillä ko. liike sujui oikein loistavasti, vaikka näytinkin sille esineen pudotuksen. Kaarina piti palopuheen siitä että Herin kanssa pitäis ehdottomasti kisata myös EK:ssa, ja tämä on kyllä tavoite Hymy Pitää vain se tarkkuusruutu vielä saada hanskaan. Voisin itseasiassa mennä ensin EK:lle ja sitten vasta hakukokeeseen, EK:ssa kun on vain kaksi maalimiestä. Ja jälki on lyhempi.

Pudotetun jälkeen ajeltiin jälkipaikalle, Hiskonen ajoi ensin jälkensä joka oli melkoisen haastavassa maastossa (melkein suota), mutta sinne Kaarina sen oli halunnut Hymy Herin jälki oli helpommassa maastossa. Jana ei oikein onnistunut, Heri otti takajäljen ja jatkoi sitä melkein tielle asti. En mennyt perässä, vaan päästin liinasta irti ja odotin että Heri menee oikeaan suuntaan ja sitten vasta otin liinasta kiinni. Heri meni oikein hienosti, kaksi keppiä vain jäi! Ja toisenkin se selvästi haistoi mutta oli mennyt sen verran yli ettei saanut tarkennettua. Toinen taisi olla risukossa. Heri ymmärsi hyvin mitä ajoin takaa: se oikein etsimällä etsi kepit vaikka voimakas tuuli vei välillä jäljen hajun sivuun.

Päivästä jäi oikein mukava fiilis, iso kiitos Kaarina hauskasta seurasta Hymy Tää täytyy ottaa uusiks joskus.