Maanantai-iltana käväisin Tavesin reeneissä, aikuisia koiria oli yllättävän vähän, vain pari reenasi ohjatusti. Otin Herillä noutoa, pitää kokeilla jotain uutta että saan varmuutta siihen luovukseen. Ensin Piia ehdotti että laitan kapulan maahan ja pyydän Heriä nostamaan sen. Nostihan Hoo, ja sitten peruutteli mälväten kapulaa Hymy Ei hyvä. Sitten kokeiltiin niin että käskin Herin eteen istumaan, pidin kapulaa sen kuonon korkeudella, käskin ottaa ja yritin saada Heriä vetämään kapulaa. Ei oikein onnistunut, Heri vain näykki kapulaa. Sitten Piia nappasi kapulan multa ja alkoi tavallaan leikittämään Heriä kapulalla, onnistui ihan mukavasti eikä Herikään yhtään ujostellut vaan oli lähinnä tohkeissaan Hymy Heri kuitenkin leluja vetää aivan tohkeissaan niin pitäisi myös tähän kapulahommaan saada sama veto, silloin se ei mälväisi kapulaa. Tietty voi olla että seuraava ongelma on se että Heri ei irrota kapulasta (vai mitä Kaarina Silmänisku).

Tiistai-aamuna oli vähän vilpoisempaa joten kävin Herin kanssa taas pyörälenkillä. Nyt Heri oli koko ajan kiinni kun halusin nähdä miten se oikeasti jaksaa. No jaksaahan se, n. 12km lenkki ja neiti veti lähes koko ajan! Eka pätkä oli vajaa 5km jonka jälkeen 10min tauko (Heri kävi puljaamassa kuralutakossa). Heriä ei väsyttänyt juurikaan vaan se ois tassutellut ympäriinsä, laitoin sen siis naruun kiinni jotta lepäisi edes hetken. Toinen pätkä nelisen kilsaa jonka jälkeen 5 min tauko, Heri taas ojassa Nauru Loppupätkä tultiinkin sitten tosi lujaa, pyörän mittari näytti välillä 25km/h!! Ja Heri jaksoi vallan mainiosti, veti lähes kotiin asti... Heri on siitä hauska että sitä voi prässätä ja se vaan sisuuntuu siitä entistä enemmän. Tommoinen pieni rimppakinttu joka ei anna periksi Hymy Katotaan nyt miten siellä AD-kokeessa sitten käy, jos on hirveä helle eikä koiria pääse kastelemaan välillä niin täytyy olla tosi tarkkana juottamisen kanssa. Nyt mulla oli vettä mukana mutta ei Heri suostunut juomaan, itse kokeeseen otan kyllä vettä missä oon keittänyt jauhelihaa että saan sen juomaan.

Herillä on "mukava" karvanlähtö päällä, ajattelin että ois ollut kiva ilmoittaa se Tervakoskelle hoffien päänäyttelyyn KÄYTTÖluokkaan, mutta eipä siinä taida olla järkeä. Täytyy katsoa syksylle joku näytelmä jostain, jos se vaikka ois karvassa. Tai sitten täytyy suunnata taas ulkomaille Nauru