Perjantaina käytiin aamulla pyörälenkillä, olin kaivanut varastosta springerin esiin ja johan helpottui mun homma Hymy Herihän veti aina kun oli siihen kytkettynä (valjaissa), vapaana ollessaa kirmaili edellä. Tehtiin aika lyhyt lenkki: 4km - tauko - 2km - tauko - 2km. Vois joku päivä koittaa polkea sen 20km kun vaan keksis sopivan reitin ettei tarvis edestakaisin fillaroida. Muutama koira tuli vastaan ja siks aikaa talutin pyörää ja Heriä, ihmisten ohi päästiin "vauhdissa".

Iltapäivällä käytiin tottistelemassa Kaarinan kanssa, otin koko pk-kaavion läpi palkaten aina välillä.
Seuraaminen - kerran piti huomauttaa, muuten ihan ok. Kaarina oli "henkilöryhmä" eikä Heri noteerannut sitä mitenkään. Riekuttiin lelulla seuraamisen päätteeksi.
Istuminen - hei se osaa tän Hymy Pieni apu piti antaa muttei näkynyt Kaarinalle asti. Palkkasin namilla.
Liikkeestä maahanmeno ja luoksetulo - meni nopeeta maahan, nopeammin kuin mitä ikinä! Luoksetulo oli vähän hidas, mutta kun otin myöhemmin uudestaan niin tuli vauhdilla. Nyt kun otan suoria luoksetuloja pitkältä matkalta niin eiköhän se vauhtikin taas muistu mieleen.
Tasamaanouto - tässä oli jotain hämminkiä mutten muista enää että mitä. Ei isompaa kuitenkaan.
Hyppynouto - ok, palautuksessa vähän hämminkiä
A-estenouto - Otin loivan, ei kiertänyt Hymy Ja tokalla kerralla palauttikin pureksimatta!
Eteenmeno - olin vienyt ruokapurkin jo etukäteen, ja merkkinä kupille oli Kaarinan "teline" jossa pallo. Heri lähti hurjaa vauhtia, näki esineen vasta puolessävälissä ja kiihdytti siitä loppuun, loistavaa Hymy Eteenmenoa ei olla montaa kertaa otettu, mutta tuntuu siltä että Heri osaa sen. Ollaanhan me ruutua otettu ja esineruudussakin se lähtii vauhdilla eteenpäin.

Paikkamakuuta otin vielä Hiskin häröillessä, välillä meni lelut tosi läheltä. Ampumisenkaan Heri ei reagoinut mitenkään. Ihan viimeisenä leikittiin vielä itsemme läkähdyksiin asti, kivaa oli Hymy

Sunnuntaina oli sitten vuorossa tihkusateessa esineruutu ja jälki uudessa paikassa. Tai lenkillä ollaan tuolla käyty mutta mitään maastoreenejä siellä ei olla harrastettu. Kaarina polkaisi Herpalle alokasluokan jäljen. Ei ole muuten aikoihin (viimeks kesäleirillä...) kukaan vieras tehnyt Herille jälkeä, jo oli aikakin. Pitäis kyllä useammin saada joku muu tallomaan.

Esineruutu meni ihan ok, Herillä oli vain yksi esine. Juoksenteli alkuunsa tovin, ja nyt pitäis niitä suoria pistoja saada kyllä reenattua, eli palataanpa siihen kun joku vie sen esineen. Herillä meni n. 2 min kun se sitten löysi esineen ja toi sen kyllä mulle vauhdilla ja suorinta tietä Hymy Jälki sitten aiheutti vähän harmaita hiuksia, jana oli huono eli ois pitänyt edetä suorempaan. Meni nokka pystyssä eli ilmeisesti sai hajun jo kaukaa vaikka jälki oli melkein 2 h vanha. Kun löysi jäljen niin kävi parin metrin matkalta tarkastamassa takajäljen, jatkoi sitten oikeaan suuntaan. Eka keppi ilmaistiin hienosti, tokan yli mentiin, kolmannen ilmas (tai ainakin meni maahan) mutta mää en nähnyt keppiä missään?? Nelosen löysin itse, vitosella taas meni maahan. Loppumatkan menin vähän rennommin kun tiesin että yks keppi enää jäljellä (Kaarina oli numeroinut kepit), Heri sitten pysähtyikin ja vähän hämmentyneenä meni maahan. Kun menin sen luokse niin tassujen välissä oli KYNÄ Nauru Palkanhan Heri tuosta toki sai Hymy Vika keppi oli siinä ihan lähellä, parin metrin päässä ja Heri selvästi hämmentyi. Oli menossa maahan mutta meinasi jatkaa matkaa, pyysin takaisin ja lähetin uudestaan, nyt meni hienosti maahan.

Heri pysähteli jäljellä pariin kertaan puuskuttamaan, jatkoi kuitenkin ongelmitta eikä paussit olleet pitkiä. Eka kulma oli ok, toisen oikas. Olishan tällä jäljestämisellä maastosta tulos irronnut, mutten ollut täysin tyytyväinen. Kaarinan mielestä Heri jäljesti tosi tarkasti, mutta mun silmääni se oli epätarkka ja liian vauhdikas. Kisoissa täytyy opetella katsomaan maahan jos koira menee keppien yli, niin Qirankin kanssa tein ja yleensä löysin pari keppiä aina itse Hymy

Kepit otetaan nyt työn alle, ne pitää saada paljon mielenkiintoisemmiksi. Hankalaa sinänsä koska ilmaisu on maahanmeno eikä keppeihin saisi koskea... Täytynee kotona reenata superherkuilla ja pitää pikkukoiraa vaikka vähän nälässä, tiistaina mennään Kaarinan kanssa Hämeenkyröön reenaamaan joten Heriltä jää ainakin aamupala väliin.