Keskiviikkona hakuiltiin pitkästä aikaa, nyt oli mukavan kesäinen sää vaikka vähän vilposta olikin. Ei kuitenkaan liian viileetä hyttysille joita oli aivan mahdottomasti! Kiva oli olla maalimiehenä kun täytyis olla hiljaa paikallaan ja kauhea parvi verenimijöitä häärää ympärillä...

Otin Herillä aika helpon treenin, kolme maalimiestä, yksi tyhjä, irtorullat. Heri oli oikein hyvä! Pistot oli suoria ja rullat tuotiin mulle asti. Vikalla molarilla tosin tiputti rullan jonnekin, lähetin uudestaan (molareilla oli kaiken varalta kolmet rullat) ja nyt ei ongelmia. Tyhjäkin oli oikein hyvä, tosin Hoo meinas lähteä takaisinpäin tarkastamaan mutta pisto oli kuitenkin suora ja syvä.

Hakuilun jälkeen otettiin Kaarinan kanssa vielä pudotettu esine, mun tarvii hommata isompi kun Kaarinan mielestä (ja munkin) Herpan esine on vähän liian pieni. Näin kesällä on vaan vähän hankala löytää lasten toppahanskoja Silmänisku Käytettiin hyväksi hakureenien keskilinjaa, matka ei tainnut ihan olla EK:n alokasluokan pituinen mutta tulipa tehtyä. Tää oli eka kerta metsässä sen jälkeen kun oli se EK-esittely, ja kyllä huomas että ollaan reenattu! Heri pysyi tosi hyvin mukana, ei huomannut esineen tiputtamista, kun käännyin takaisinpäin niin se oli heti ihan tikkana menossa. Lähti hyvin, ei hirveetä kaahotusta vaan sopivalla vauhdilla. Joutui hetken etsimään esinettä, kun löysi niin toi hurjaa vauhtia takaisin Nauru Jos ois ollu koesuoritus niin ihan kivasti ois pisteitä tullut. Nyt täytyy vaan seuraavaksi alkaa vähän reenaamaan liikkeen loppuosaa, nythän palkkaan Herin heti kun se on mun luona.

Onnistuneet reenit taas kerran, pitänee alkaa vaikeuttamaan että niitä virheitäkin saatais kaivettua esiin Kieli ulkona