Keskiviikkoan hakuiltiin, ja ikävä kyllä Kaarina veti viimeistä kertaa meidän PPK-ryhmän reenejä Otsan rypistys Onneksi Kaarina lupasi ettei meitä ihan kokonaan hylkää, eihän se sovi että lahjakas monitoimi-Heri jäisi vain tämmöisen kukkahattuohjaajan käsiin Silmänisku

Otin Herillä rullareenin, neljä maalimiestä ja yksi tyhjä. Tyhjä oli niin etten tiennyt missä se on (tosin hoksasin kun laskin keskilinjalla olevat tyypit Silmänisku). Jostain syystä Herin nokka näytti koko ajan toiseen suuntaan, eli kun yritin saada Herin oikeelle puolelle, niin se ei uponnut suoraan vaan kaarsi vasuriin. Piti välillä karjuakin jo ihan vihaisesti, Heri tosin totteli heti ja tuli nopeesti takaisin. Eka pisto vasemmalle oli ihan ok.

Kolmas oli  tyhjä (vasuriin), ja se oli oikein hyvä. Sitten oikeelle, vähän veti vasemmalle mutta haistoi maalimiehen ja sai paikannettuakin ok. Rullan kanssa oli vähän ongelmia, eli tais tiputtaa kaks kertaa??? Nosti ite, mitä ei ehkä ois saanut sallia... Vika oli tosi outo, Heri oli jo aika puhki joten mm oli suht lähellä. Heri lähti hyvin, mutta parin metrin päässä molarista pysähtyi tuijottamaan, ja lähti sitten nenä pystyssä oikeelle eli sinne minne oli koko ajan pyrkinyt. Siellä on aivan selvästi ollut karhu tai joku muu iso metsäneläin Kieli ulkona Heri meni lopulta maalimiehelle, mutta oli vähän nihkeän oloinen. Rullankin tiputti puolessavälissä, käskin Herin keskilinjalle, hain rullan pois ja lähetin molarille uudestaan. Nyt ok. Näytöt oli kaikilla molareilla ihan ok, ja vaikka Herille jouduttiin ottamaan aika monta lähetystä niin aina se vaan lähti yhtä vauhdilla.

Pistän nyt nää mokat tulevien juoksujen piikkiin, Heri on kotonakin ollut vähän kummallinen. Illalla se esim. keksi alkaa vahtimaan "jotain" (haistoi ilmeisesti mun kinkkusuikaleet), ei itsekään tiennyt mitä pitäis vahtia mutta murisi Qiralle ja etsi lattialta sitä "jotain". Otin Herin syliin ja käskin olla hiljaa, mutta pikkukoira se vaan jatkaa murraamista joten heitin sen pihalle puoleksi tunniksi rauhoittumaan.

Torstaina lähdetään mökille, ihanaa päästä kolmeksi päiväksi lomailemaan! Herille oon pakannut mukaan jälkivermeet ja tunnarikapuloita, pitänee ottaa noita hakurulliakin mukaan että saa siitä nyt parin päivän tehokuurin.

Hyvät juhannukset kaikille indifferent0024.gif