Maanantaina oli valmennusrenkaan reenit, jotenkin vaan onnistuin väsyttämään itteni muiden ohjauksella etten sitten Herin kanssa jaksanut ottaa kuin ruutua. Ihan ok meni, tosin yhellä kertaa koikkelehti taaksepäin kurkkien... Ois pitäny ottaa pallo esiin mutta enpäs hoksannu.

Tiistaina opiskeltiin tunnaria Piian johdolla, ensin halusin kokeilla ihan kisamaista suoritusta, ja se meni yllättävän hyvin! Nollille ois tosin mennyt kun Hoo maistoi kahta kapulaa ennenkuin toi oman, mutta se ois voinu vaan napata jonkun ja tuoda sen mulle. Heri jopa meni ihan rauhallisesti kapuloille ja näytti nuuskivankin niitä Hymy

Tän jälkeen aloitettiin tunnarin opiskelu alusta, eli hajuton - mun hajuinen. Palkka ensin siitä kun vaan tökkäs omaa, ja seuraavaks Hoo alkoikin nostelemaan sitä. Vaihdettiin kapuloiden paikkaa ja vaihdoin myös Herpan kapulan kertaalleen ettei hae koko ajan omalta kuolalta haisevaa kapulaa. Tää reeni täytyy nyt ottaa kotireeniksi, se kun ei vaadi paljoa ja tunnareita mulla on onneksi jonkinmoinen kasa. Pikkuhiljaa koitan saada sen hajustetunkin mukaan ja toivottavasti tätä kautta se maistelu jää pois.

Sitten otettiin paikkamakuu, ihan ok mutta kaks lähellä tuijottavaa ihmistä vähän häiritsi Herppaa. Oltiin aika vilkkaasti liikennöidyllä paikalla ja lenkkeilijöitä meni ihan vierestä, ja tää yks pariskunta sitten jäi toljottamaan rivissä makaavia koiria.

Paikkamakuun jälkeen kisamaisesti yksi liike, otin kaukokäskyt ja meni hyvin! Tosin "tuomari" oli tarkka ja rokotti siitä kun Hoo oli vähän vinossa ja hieman hidas. Mutta Heriksi hyvä suoritus. Sen jälkeen jatkettiin kisamaisesti ilman palkkaa, eli seuraamiseen siirtyminen. Parin askeleen jälkeen palkkasin kun Herillä oli niin hyvä vire.

lisäys:

Aamuin-illoin ollaan otettu noutoa ennen ruokaa ja Heri ei ole purrut yhtään kapulaa! Nyt tarvis kertaalleen käydä avoimen luokan liikkeet läpi ja kattoo että kestääkö Herin pokka myös pitkän palkattoman reenin ilman pureksimisia...