Sunnuntaina oltiin Helena Prepulan luennolla "Kestoa kokeisiin", ja luennon jälkeen päästiin käytännön reeneihin. Herille otettiin kontaktia häiriöllä, Helena naksautti kun Hoo piti kotaktia kunnolla. Seuraamista hetsaamalla, Herppa kävi aika kuumana ja napsi hihaa minkä ehti. Helenakin totesi että on sillä virtaa! Ehdottomasti mieluummin näin kun perässävedettävä lehmä! Tokalla osiolla noutoa, palautusta niin että kun Hoo lähti tulemaan niin kani lensi Hymy

 

(kuva kanista)1275493548_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Maanantaina tottisteltiin tokorinkiläisten kanssa, olin ahkera ja toimin kaikille liikkurina. Sen jälkeen tein Herillä omia pikku juttuja, ei oikein puhti riittänyt mihinkään järkevään. Eli kontaktia, pikku askelia, perusasentoa ja luoksetuloa niin että kanilelu (Herin lemppari) on jalkojen välissä ja Hoo saa kirmasta siitä läpi.

Tiistaina käväistiin Kaarinan opissa kuuntelemassa esittelyä EK:sta. Muutama uus juttu tuli esille ja päästiinhän me niitä pikkuosiakin tekemään Hymy Pudotettu esine meni mukavasti pieleen, eli taas kerran se nähtiin: ois ihan jees reenatakin joskus Nauru Tarkuusruutu sitävastoin on jo varsin loistavalla mallilla! Heri löysi esineen heti, ja toisellakin kerralla aika nopsaan. Kotipihassa oon nyt siirtynyt pienempiin esineisiin, eilen illalla piilotin 20-centtisen kolikon, ja arvatkaapa kauanko Herpalla meni aikaa etsiä se Silmänisku Nopeammin se sen löysi kuin mitä mää talloin aluetta ja piilotin esineen, jeejee! Tätä jatketaan samaan malliin, ja kohtapuoliin voisin kokeilla 5-centtisen piilottamista... Ja seuraava projekti vois olla se että Heri pitää nenänsä kiinni esineessä ilmaistessaan sitä Nauru Hih.

Muuten on koirat saaneet olla melko hunningolla, avajaiset lähestyy ja kiire kovenee... Asiaa ei helpottanut yhtään se että työkone alkoi takkuilemaan ja siihen piti asentaa jotain juttuja uudestaan, mukaan luettuna Passeli ja kaikki tuotteet jotka olin kertaalleen jo ehtinyt kirjata Huuto Meinaa käpy palaa, onneksi pääsee sitten nollaamaan päätä koirien kanssa metsälenkille Cool Tosin Heri aiheutti yhdellä lenkillä vähän harmaita hiuksia kun keksi jahdata sorsaa pesästään... Sorsalla oli siis pesä keskellä metsää! Ihmettelin kun pari viikkoa sitten Heri jahtasi sorsaa eikä se mennyt kovin pitkälle, nyt sama juttu, lintu jäi lähelle ja Herppa heiluttelemaan häntää. Kävin kurkkaamassa että mitä ihmettä se touhuaa ja siellähän oli pesä! Onneksi Heri ei keksinyt alkaa evästämään linnunmunia. Nyt tiedetään karttaa tuota paikkaa, tai sitten pidän Herpan narussa.

Karvat Herillä on lähteneet melko totaalisesti (kuvia laitetaan kun ehditään), joten Tervis jää nyt väliin vaikka käyttöluokassa ois ollut kiva esiintyä. Toisella kertaa sitten.