Maanantaina tokoringin reeneihin olin suunnitellut reenit ettei taas mee siihen etten jaksakaan tehdä mitään. Liikkuroin ensin muita, ja sitten Herille kisamaisesti muutama liike.

Liikkeestä maahanmeno - ok

Luoksetulo - ei pysähtynyt, uudestaan...

Liikkeestä seisominen - hipsi perään, uusinta ok

Nouto - pureskeli ihmeen vähän

Kake - pelkkä istumaan nousu jonka jälkeen pitkä paussi ja sitten vasta palkka, ok. Kun otin uudestaan nousi käskyllä seisomaan, kolmannella kerralla taas ok.

Ei paha suoritus, mutta hirveesti pitäis vielä töitä tehdä. Motivaatio vaan tuppaa itsellä olemaan vähän nollassa kun en tiedä koska Herin juoksut on, ja voiko Terviksen tokoon mahdollisesti osallistua juoksuisen nartun kanssa. Aiemmin on ainakin voinut kunhan koira on viimeisenä. Saa nyt nähdä, vähän sellainen fiilis että jos ei tokoilemaan päästä niin saattaa koko Tervis jäädä tänä vuonna väliin... Katsotaan nyt.

Tiistaina Piian reeneissä myös kisamaista suoritusta, Herille luoksetulo ja nouto. Luoksetulossa pysähtyi! Oho Hymy Noudossa taas mälväs aivan sairaasti kapulaa kun oli edessä, hemmetti. Tokassa sessiossa hyppy jossa ei ongelmia. Vähän lähemmäs sais tulla istumaan, saa nähdä saanko tätä ikinä korjattua Hymy

Herin ulkomuodosta tuli taas hauskoja kommentteja, paras oli tää: "Ootko sää ajellu ton Herin vai onko siltä vaan karvat lähteny?" Nauru Maanantaina meinaan Merja naureskeli Herin housuille, tai niille parille haivenelle jotka siellä takajaloissa roikkui, joten tiistai-aamuna nypin ne kokonaan pois. Tässäpä kuva:

1277888557_img-d41d8cd98f00b204e9800998e


Housut on - housuton Hymy

Agirodun aikataulutkin tuli eilen, jiphei! 15.45 on meidän joukkueen rataantutustuminen, ja taidettiin olla kuudentena lähtövuorossa. Täytyy nyt toivoa ettei Heri vaan aloita sitä juoksua, ois niin kiva vielä kerran päästä aloitteleviin kirmailemaan. Oon jo katsonut Herille virallisiakin kisoja, varmaan elokuussa ois ekat, riippuen tietysti niistä juoksuista... Toistaalta elokuu ois hyvä aika juosta kun silloin ei ole mitään. Tai onhan sillon agimestikset, eli jospa Herppanen juoksisi heti Terviksen jälkeen niin kaikki ois enemmän kuin bueno Silmänisku