Torstain agireeneissä puuhailtiin keskenämme kun kouluttaja ei tällä kertaa päässyt paikalle. Hyvin saatiin reenattua, meitä oli paikalla kolme joten ihan koko tuntia ei jaksettu reenata. Herille oli tarkoitus ottaa iloisia leikkilähtöjä ja sitten yrittää kyllästyttää se agilityyn sunnuntain agirotua silmälläpitäen Silmänisku

Ensin otettiin lähtöjä yhdellä esteellä, lähinnä leikittiin esteen lähellä, päästin välillä hypylle ja taas leikittiin. Palkkailin myös nameilla ja Heri oli tosi hyvällä tuulella. Sitten otettiin pujottelua mikä sujuikin hyvin, nopeutta vaan tarvittaisiin lisää. Seuraavaksi puomia parin hypyn ja putken kera, ylösmenokontakti meinaa jäädä ottamatta joten tähän täytyy keskittyä. Alasmeno oli hyvä, ei ongelmia.

Sitten vielä kiemuraista hyppykuviota joka sujui myös hyvin. Heri oli päivällä tullut Ilkan mukana töihin ja puuhasteli takahuoneessa omiaan, se oli selvästi rauhallisempi kuin aiemmilla kerroilla eikä komentanut mua kertaakaan! Lähdöt ei myöskään tuottaneet ongelmia. Täytyy katsoa millainen se ens kerralla on kun jätän sen kotiin, jos se taas kiukkuilee niin täytyy ottaa se torstaisin töihin "väsymään".

Perjantai-iltana tein ruokakuppitreeninä avoimen luokan läpi takapihassa, eli matkat oli lyhyitä. Muut meni ok mutta taas meinas jäkittää kaukokäskyt... Ens kerralle teen niin, että jos ei nouse niin paussi, sitten kaikki liikkeet uudestaan läpi ja vikana kaket.

Sunnuntaina onkin sitten agirotu, Herillä ei vielä lauantai-aamuna näkynyt merkkejä juoksusta joten päästään sinne ilakoimaan Nauru