Torstaina agilityyn, mun piti lähteä ajoissa kotiinpäin mutta jäinkin sitten loppuun asti Hymy Melko lyhkänen rata, mutta vaativa. Eka satsi meni suht helposti kun sain otettua Herin kanssa lentävän lähdön, ainoa ongelmapaikka tuli pujottelulla. Siinä sain ohjeeksi ensin pidättää ja sitten päästää... Oli ensin tosi vaikeeta mutta kun kunnolla pistin aivosolut hommiin niin johan Heri meni nätisti! Rengas ja keinu meni myös ongelmitta, ja persjätöt hypyillä onnistui yllättävän hyvin.

Tokalla kerralla esteiden takaakiertoa, ja nyt tulikin enemmän hankaluuksia kun en pystynyt jättämään Heriä. Mielenkiintoinen ilmiö: kun sain sen vihdoin istumaan ja sanon "odota" niin heti neiti lähtee hortoilemaan... Seuraavaksi siis tehtiinkin niin, että kun sain Herin istumaan, näytin kädellä stoppia ja jos yritti nousta murahdin vihaisesti. Ja avot, jäi hyvin paikoilleen!

Reenien jälkeen vielä pohdittiin tuota odottamishommaa, kouluttaja selitti yhtä tapaa mitä en ymmärtänyt ja sitten hän tuumi että näyttää Herillä: Heri seisomaan, jalka Herin toiselle puolelle (Heri oli siis kouluttajan jalkojen välissä) ja siitä istumaan. Heri ei ollut moksiskaan vaikka vieras ihminen oli aivan "päällä" Hymy

Liikkeestä maahanmenoa tai yleensäkin maahanmenoa ollaan nyt otettu tosi usein ja vaikka missä. Alkaa sujumaan, mutta edelleen Qira-mummeli menee paaaaljon nopeemmin maahan kuin Herppa Hymy Pitänee tehdä nopeuskilpailu, eli se kumpi on nopeempi saa namin.

Torstai-iltana otin koemaisia liikkeitä takapihalla, Herin oli tosi vaikeeta tulla kunnon perusasentoon kun ruoka odotti sisällä joten siitä tuli useamman minuutin jäähy. Uusinnassa ok, noutokin sujuu ja kaukokäskyt kans tosi hyvin. Koitan nyt ottaa useampaa liikettä peräkkäin ja erityisesti noutoa ja kakeja peräkkäin että sais Herille niistä mielikuvan odottavasta ruokapurkista.

Perjantai-aamuna samaa hommaa, liikkeestä maahanmeno, nouto ja kaket. Ei ongelmia.

Viikonloppuna mennään siskon luokse kylään ja otan reenikamppeet mukaan kun heillä on hieman isompi piha kuin mulla Silmänisku