Torstaina päästiinkin reenaamaan agilityä sateessa, virkistävää vaihtelua Hymy

Oma kouluttaja ei ollut päässyt paikalle joten meillä oli tuuraaja, nimeä en onnistunut nappaamaan mutta minikoirien ohjaaja. Oli ihan hyvät reenit, sain muutaman uuden vinkin miten tehdä ohjauskuvioita.

Tehtiin rataa joka pilkottiin kolmeen osaan, ekassa pätkässä haasteena oli pujotteluun vienti missä kokeiltiin ihan uutta juttua (eli juoksin ottamaan Herin vastaan sinne ekaan väliin, vaikee selittää...). Toimi yllättävän hyvin, itse vaan sekoilin vähän liikaa. Pujottelu meni kokonaisuudessaan paremmin kuin aikoihin, vaikka vauhtia Herillä olikin taas aika mukavasti Hymy

Tokalla pätkällä koitettiin edessä käännöstä (vai mikä se olikaan), mutta tää on niin uus juttu ettei vielä sujunut kunnolla. Kuivaharjoittelua siis ilman esteitä ja alkoi sujumaan.

Vikalla pätkällä oli yks kinkkinen kohta, kokeilin siinä kouluttajan ehdotuksesta erilaista ohjausta kuin mitä olin itse suunnitellut ja ihan hyvin meni.

Kaikenkaikkiaan kivat reenit (Heri ei komentanut ihan hirveesti), mitä nyt ne lähdöt oli taas ihan sieltä syvältä... Herillä oli muuten nyt huomattavasti enemmän vauhtia kuin keskiviikon reeneissä metsässä, eli kyllä se helle vaan himppasen Heriäkin haittaa.