Keskiviikkona sitten taas vierailtiin Levekin hakureeneissä, ja nyt päätin ottaa Herille korjausreenin eilisen "karkaamisen" takia. Tuttu paikka, vieraat maalimiehet (yks tuttu).

Tuttu maalimies (Paula) lähti hilluen ja hihkuen oikealle puolelle, ja vähän vielä hetsasinkin Heriä että mihin menee. Heri oli into piukeella valmiina lähtöön, vaan käänsinkin sen sitten toiselle puolelle missä oli maalimies valmiina (tarkoitus oli saada Herin kaaliin se että mennään sinne minne MINÄ näytän). Heri ei ois millään malttanut kääntyä toiseen suuntaan, käskin sen sivulle ja tulihan se mutta nokka eri suuntaan kuin mulla Hymy Sain sen sitten vaivoin käännettyä oikein päin, ja annoin käskyn "ukko". Ei mitään. Toistin uudestaan, Heri ei vieläkään hievahtanut. Kolmannella kerralla meinas jo hermo mennä eikä neiti vieläkään lähde mihinkään. Vihdoin neljännellä käskyllä se lähti, ja hienosti lähtikin! Teki hienon suoran piston takakulmaan mutta tulikin sitten ilman rullaa takaisin.

Tuumin että onkohan tiputtanut rullan ja lähetin uudestaan, nyt tuli rulla suussa. Kun pääsin näytölle kysyin maalimieheltä että oliko se ottanut rullan ekalla kerralla, mutta blondi oli vain heilutellut häntää maalimiehelle ja lähtenyt ilman rullaa takaisin. Kai sillä oli se pako vielä niin elävänä korvien välissä että ihan unohti mitä olikaan tekemässä...

Toinen pisto sitten oikealle puolelle minne Paula oli paennut, ja hyvin meni tämäkin rullan luovutuksineen kaikkineen. Kolmas taas vasuriin, hienosti uppos ja pian tuli rullan kanssa. Vika oikealla, lähetin vähän väärästä paikasta mutta Herin nokka se toimii Hymy

Kaikenkaikkiaan oikein hyvä reeni, rullan luovutukset on paljon parempia, nykyään saan melkein jo liinan kiinni valjaisiin ennenkuin Heri tiputtaa rullan. Maalimiehillä ei ollut ongelmia vaikka puolet vieraita olikin. Kaarina totes että Herille pitäis ottaa enemmän pistoja ja oon samaa mieltä, oon ollut vähän varovainen tän kanssa kun yhdessä vaiheessa alkoi loppua kohden ne rulla tippua. Nyt ei ole muutamaan reeniin sitä ongelmaa ollut joten ens viikon reenit pitää miettiä. Voishan sitä loppuun ottaa pari suorapalkkaa?

Lenkeillä oon nyt viilannut liikkeestä maahanmenoa, koittanut itse olla kumartumatta tms. käskyn antaessani ja Herille heti palkka kun menee maahan. Tää on aika koomista kun Qira menee nopeemmin maahan kun Heri ja tekee omat jumpat meidän takana Nauru Höpö vanhus.