Keskiviikkona hakuiltiin Levekiläisten kanssa, kävin suihkussa ennen reenejä mutta Herin kanssa tuli kuitenkin hiki joten turhaa vedenkulutusta sekin... Pitänee alkaa käymään uimassa jos haluaa viilentyä.

Herille kolme maalimiestä, eka tuttu, kaks vieraampaa. Otin myös ilmoittautumisen, tätä vois ihan hyvin alkaa ottamaan jo joka kerta että tulis rutiinia ja ehkä vähän nostais Heriä kisoissakin.

Eka oikealle, sinne hyvä suora pisto, ja näppärästi Heri taas eteni tuodessaan rullaa eli kerrassaa siistiä menoa! Rullan kanssa ei mitään ongelmia.

Toinen vasuriin, sama homma, ja tässä kävi vähän hassusti kun kolmosmolari lähti menemään piiloon just samalla hetkellä kun Heri oli tulossa takaisinpäin rullan kanssa (ja se tietysti eteni taas hienosti). Heri luuli että molari oon minä koska oli samanväriset vermeet ja kiihdytti perään, hihkaisin keskilinjalla kun Heri oli menossa mun oli että "Hei Hoo!", jolloin se veti liinat kiinni ja rullakin tippui, mutta en tietenkään puuttunut tähän. Lähetyksessä Heri vähän empi kun oli menossa karkaavan molarin luo, mutta meni sitten hienosti oikealle maalimiehelle.

Vika pisto oikealle, mm oli suht lähellä ja Heri oli ampaisemassa ohi, sai hajun, pysähtyi kuin seinään ja lähti molarille, rullan toi tosi hienosti. Tällä vikalla menin Herin mukana liinasta roikkuen, otin Herin hallintaan maalimiehellä, ja vasta kun mm oli noussut ylös annoin luvan palkata. Heri ei ollut moksiskaan, oli itseasassa änkeämässä maalimiehen luo ja jouduin vetämään kunnolla liinasta että sain sen sivulle Hymy

Kaikenkaikkiaan tosi hienot reenit, selvästi viimekertainen haamuilu teki terää koska pistot oli nyt suoria ja vauhdikkaita.

Käytiin Hetan ja Kaarinan kanssa reenien jälkeen vielä lenkillä, Heri ois kovasti halunnut Hetan möyhennettäväksi ja Heta ois kovasti mielellään Herin möyhentänyt maan rakoon, mutta eipä sitten viitsitty päästää koiria irti Silmänisku

Kaarina kehui Heriä, ja kun totesin että ei meillä ole tavoitteita niin Kaarina vähän naurahti että aika hyvin meillä menee ilman tavoitteitakin happy0035.gif Nojoo, myönsin että se mitä tehdään tehdään kunnolla ja viilataan viimesen päälle. Mutta koirien kanssa eletään päivä kerrallaan eikä ne voi (eikä saa) olla välineitä pätemiseen, sen takia en ole mitään valioitumistavoitteitakaan asettanut.

Kaarina oli sitä mieltä että Herillä riittää rahkeet vaikka kuinka ja pitkälle, ja tuumin että no jos mahdollisuus tulee osallistua SM-kisoihin niin tokihan me sinne mennään! Mutta sitä odottaessa reenataan ja pidetään hauskaa Herpan kanssa Hymy