Sunnuntaina käytiin jäljestämässä Haksun ja Merjan kanssa Vesilahdella, sain tehtyä kohtuupitkän jäljen mutta ois se pidempikin voinut olla. Jälki oli reilu 700 askelta pitkä, eka esine oli ruokakuppi, sitten neljä keppiä, vikana taas ruokapurkki. Heri selvästi varoi hieman piikikästä alustaa ja yhdessä vaiheessa liikkuikin hassusti tassujaan nostellen Hymy Alkuun saatiin myös lisää häiriötä kun joku vinkulelulta kuulostava lintu huuteli aika kovaäänisesti ja samaan aikaan tien vieressä käveli kaksi ihmistä. Heri sitten istahti pohtimaan ja ihmettelemään, oli siinä jokusen tovin ja mää annoin sen istua. Kun sitten lopulta annoin "jälki" - käskyn se jatkoi hommia ihan mukavasti. Kulmia ei tällä kertaa ollut yhtään, jälki kaarsi loivasti takaisin tulosuuntaan.

Heri ois saanut jäljestää huomattavasti tarkemmin, haahuili välillä ihan liikaa. Esineilmaisut oli ok, ja varsinkin kolmas keppi oli SUPER Nauru Kun sais kaikki näin erinomaisiksi niin kehtais sinne FH-jäljellekin mennä. Kun huomasin kepin lähestyvän niin löysäsin liinaa ja annoin Herin tehdä päätöksen ilmaistako vaiko jatkaako. Ja se tosiaan ilmaisi kaikki esineet, tää saattaa olla parempi vaihtoehto sille että kiristän aina remmiä kepin lähestyessä. Kokeissahan en voi tietää koska se keppi tulee vastaan.

Qiran piti sitten päästä jäljestämään Herin jälki ja tsekkaamaan jäljelle jääneet namit. Se sitten nuuskutteli vapaana koko jäljen ja tuli oikein hyvä mieli Qirppasen puolesta Hymy Vähän jo pohdiskelin että josko menisin Qiran kanssa FH-kokeeseen, ihan vain sen takia että sitten kun joskus uskaltaudun Herin kanssa niin tiedän mitä odottaa. Qira ois ikäänkuin harjoituskappale, tulosta se ei saa koska esineilmaisu on mitä on.

Herille on alkanut karva kasvamaan, se on nyt oikein ihanan pehmeää ja kohtuullisen paksuakin. Lyhyt se on vielä mutta lupaavasti tulollaan. Pitänee loppuvuodelle katsoa josko löytyisi joku ryhmänäyttely minne sen voisi ilmoittaa.