Maanantain tokorenkaan reeneihin tuli tällä kertaa neljä ihmistä. Ehdittiin ottaa Keijon kanssa paikkamakuut ennen muiden tuloa, ok. Jätettiin taas koirat jääkiekkokaukalon sisälle ja kävelin ulos, Keijo jäi näkyville. Otin vain reilun minuutin paikkamakuun, ja kun palasin takaisin oli Heri kaula pitkällä (kuikuili niitä jotka tuli myöhässä), ja vaikka Nea oli noussut istumaan ja tais haukkuakin niin Hoo pysyi hyvin paikoillaan.

Seuraavaks otettiin muille vielä paikkamakuu, pistin Herin tarkoituksella aurinkoon odottamaan jos vaikka Terviksellä on taas hellettä. Paikkamakuun jälkeen liikkuroin Keijon ja Nean, ja sitten vasta Heri pääsi hommiin.

Otin tosi helpot reenit, alkuun vain sitä ettei reagoi liikkurin käskyihin luoksetulossa ja noudossa, eli Keijo huuteli "käsky" käsky" mutta mää en kutsunut Heriä luo tai päästänyt noutoon. Hienosti meni, luoksetulossa ei hievahtanutkaan, ja noudossa vilkas mua ihmeissään kun ei käskyä kuulunutkaan Hymy Heri ei ole vielä ikinä varastanut liikkurin käskyllä mutta parempi reenata näitä liian aikaisin kuin että joku päivä kokeessa alkaa ennakoimaan ja karkaa.

Sen jälkeen vaan hassuteltiin Herpan kanssa, otin maahanmenoa niin että käskin maahan - heitin namin - maahan - nami. Meni joka kerta hyvin maahan. Siitä muutaman kerran käskin myös istumaan ja heitin lelun taakse, nousi joka kerta! Noutokapulan palautusta - melkein super, ei meinaan purrut näkyvästi, silmistä vaan näki kun ne mulju että pikkusen hampaat käy kapulaan kii Hymy Luoksetulon pysäytystä niin, että olin heittävinäni lelun jolloin Hoo kirmas poispäin musta, kutsuin ja pysäytin ja heitin pallon, hyvin meni. Pari kertaa liikkeestä seisomista, ei ongelmia.

Nyt ei reenata kuin pikkujuttuja iloisesti, tässä vaiheessa ei Herin osaamistasolle enää voi mitään, se joko tekee kokeessa tai sitten ei. Jotain häiriötreeniä voidaan tehdä eli jossain kauppakeskuksen parkkipaikalla kontaktiharjoitusta.

Meidän vuoro on ihan avoimen luokan häntäpäässä, eli varmaan siellä kolmen paikkeilla Päättämätön Toisaalta Herille on sopinut odottelu, sillä on intoa tehdä vaikka joutuisi parikin tuntia viettämään autossa. Mulla vaan tulee olemaan tylsää, ja ehdin moneen kertaan hermostuakin. Noh, ensi vuonna ollaan vähintään voittajassa, josko sitten päästäisiin aamulla suorittamaan Hymy

Nähdään Terviksellä!!

ps. mulla on ainakin tokoruutunauhoja mukana matkassa, mahdollisesti koirille herkkuja ja lelujakin. Käteinen ja kortti käy Silmänisku