Sunnuntaina koettiin se ihme että nukuin yli yhdeksään! Heräsin kertaalleen kyllä kuudelta mutta simahdin samantien, eikä koiratkaan tulleet herättelemään.

Kävin aamulenkin yhteydessä reenaamassa tottista matonpesupaikan lähellä olevalla nurtsilla (oltiin siis Ilkan luona Siivikkalassa), ja otin koko avoimen luokan läpi. Palkkailin joka liikkeestä.

Ensin seuraamista, palkkaa lähinnä hyvästä perusasennosta joka tosin melkein koko ajan levis...

Liikkeestä maahanmenoa: palkkaa nopeasta maahanmenosta ja niitä tulikin tiuhaan tahtiin Hymy

Luoksetuloa: ensin käsimerkki ja jos hyvä pysähdys niin pallopalkka. Ja Herihän pysähtyi upeasti Nauru Lähti vauhdilla mutta pysähtyi heti käsimerkillä. Muutamia toistoja, viimeiseksi heti pallonheitto. Tän jälkeen riekuttiinkin tovi kanilelulla ja pallolla.

Liikkeestä seisomista, palkkaa nopeasta pysähdyksestä, vähän etu- ja takajalat stoppaa eri aikaan mutta pysähtyy kuitenkin. Kiertelin myös Heriä sieltä täältä tarkoituksena että pysyy paikoillaan kun käyn takana kääntymässä, ei hievahtanutkaan eli erinomaista!

Noutoa, ensin niin että jätin Herin parinkymmenen metrin päähän ja kapula eteen, kutsuin noudolla luokse. Erinomainen nouto, ei pureskellut ja toi suht lähelle! Wow!!Tästä useampi toisto, ja myös muutama kisamainen nouto, ei pureskellut!! Jesh jesh!!

Vikana kaukokäskyt, ja tällä kertaa Qira sai hymyn huulille Hymy Qira oli Herin takana puussa kiinni, ja kun hihkaisin "istu" niin Qira nousi samantein, Heri ei... Uudestaan ja nyt onnistui, palkkasin kissanruoalla. Otin vielä kerran niin että koitin viritellä Heriä, tähän täytyy nyt keksiä joku herätyskeino että kokeessa nousis ekalla (esim. "syömään" tms. sana). Vika kertakin oli ok, siinä pidin vielä pidemmän paussin ja katoin että valuuko takaisin maahan, ei valunut joten loput kissanherkut Herin kitaan.

Oikein hyvät reenit siihen nähden kun ei olla tehty läheskään niin paljon kuin ois pitänyt, plussaa myös että Heri ei välittänyt häiriöistä (matopesupaikka oli täynnä ihmisiä, ohi meni koiria, ihmisiä, pyöräilijöitä, lapsia...). Mistä tulkin mieleeni että tarvis nyt keksiä niitä erilaisia reenipaikkoja missä reenata esim. pelkkää kontaktia.

Kun päästiin kotiin pesin Herin että saatais loputkin irtokarvat irti Hymy Sen jälkeen Heri pääsi mun seuraksi takapihalle kun vähän trimmailin Ilkan "puutarhaa". Aamunappuloiden yhteydessä juotin sille kunnolla vettä iltapäivän agirotua silmälläpitäen.

Agirotu

Kolmen aikoihin sitten suunnistettiin Teivoa kohti, treffattiin muu joukkue, ilmoittauduttiin ja sitten etsittiin sopivaa paikkaa oman kehän läheltä. Helle oli melkoinen ja juotin Heriä, pistin sille myös märkäloimen päälle. Vähän ennen rataantutustumista kävin ottamassa lämmittelyhyppyjä, tosin säälin Heriä kun oli niin kuuma ja ajattelin että otan ihan muutaman vaan... Vaan mitä tekee Heri, alkaa komentamaan joka välissä! Tuumin että se siitä sitten, ei tulla meidän osalta näkemään mitään loistokasta rataa.

Yritin vielä väsyttää Heriä mutta minkäs teet kun koiralla on intoa ja virtaa ja moottoria ja motivaatiota Kieli ulkona Me oltiin joukkueesta ekana lähtövuorossa mikä hieman helpotti hommaa, tosin en saanut Heriä istumaan en sitten millään joten meidän lähtö oli sitten sellainen että pidin Heriä kiinni, keskityin, päästin neidin irti ja koitin pysyä parhaani mukaan perässä. Heri on siitä poikkeuksellinen hoffi että se todellakin irtoais edelle jos vaan olis ohjaaja joka osais kertoa minne mennä. Videolta näkee selvästi että muut joukkueen hoffit tulee nätisti ohjaajan perässä, mutta Heri se pinkois miljoonaa jos vaan tietäis minne mennä Nauru Sen suoritus on oikeesti taas kerrassaan hupaisa, ja karvaton ulkomuoto ei ainakaan paranna asiaa. Housutkin on tosiaan kaikki lähteneet joten ei mikään ihme että vauhtia piisaa!

Editoin videota parhaillaan, laitan tän illan aikana vielä nettiin ja tänne sitten linkkiä Hymy

Ainiin, se tärkein, eli meidän joukkue Alikiitäjähoffit sitten meni ja voitti alo-maxit!! Historiallinen saavutus, hoffijoukkue on kahteen kertaan ollut kakkospallilla agirodussa aloittelevissa maxeissa, nyt tuli ensi kertaa voitto! Ja allekirjoittanuthan on ollut ihka ensimmäisessä hoffien agirotujoukkueessa siellä kakkospallilla, nyt pääsin sitten juhlimaan voittoa Nauru Kiitos kaikille joukkueen jäsenille: Capo & Laura, Wumba & Räpsy sekä Hugo & Mervi, kiitokset myös varakoirakoille eli Annika & Veeti ja Janne & Hugo!