Meinas vallan unohtua kommentoida torstain agilityreenejä Hymy Käytin tytöt uimassa ennen reenejä, mikä oli sinänsä turhaa kun puolessavälissä taivas aukeni ja kastuttiin uudestaan.

Paikalla ei ollut meidän lisäksi kuin Gandalf, joten tehtiin ihan pikkureeni, pari hyppyä, putki ja pujottelu. Tarkoituksena oli ottaa se pujottelu eri kulmista, mutta Herillä reeni painoittui enemmän siihen lähdön harjoittelemiseen...

Muuten meni tosiaan oikeinkin kivasti, Heri ei paljoa edes komennellut mutta ne lähdöt ne lähdöt. Kunhan saan aikaiseksi menen tuonne Niihamaan ja teen Herille selväksi mitä se odottaminen on.

Sade tosiaan alkoi reenien puolenvälin paikkeilla, ja normaalista poiketen en mennytkään sateelta suojaan vaan jäin siihen kentälle seisomaan ja nautin viileistä pisaroista Hymy Tosin pian olin läpimärkä ja innostuskin lieveni, mutta oli silti mukavan virkistävää!

Herillä on nyt ruokareeninä ollut metallikapulan noutoa, tasamaana ja hyppynä. Ja hyvin sujuu, en tiedä mikä ongelma sillä oli silloin yks kerta kun ei millään suostunut tuomaan. Itse vaan täytyy olla tarkkana etten tempase kapulaa liian nopeasti Heriltä ettei sitä satu hampaisiin.

Juoksua ei näy eikä kuulu, tällä menolla meiltä jää agimestikset väliin. Noh, kunhan pk-mestiksiin päästään niin muulla ei väliä Hymy