Melkein ollaan jo palattu maanpinnalle lauantain agimestiksistä Hymy Juttua hoffilehteenkin oon jo väsännyt vaikka raportti tuleekin vasta nelosnumeroon. Kuva pitäis saada myös otettua, mutta alkaa päivänvalo vähän loppumaan, pitäis viikonloppuna käydä nappaamassa joku kuva...

Maanantaina siis hoffi-piffi hakuilut, paikalla nyt oli vain 4. Herillä aika helppo reeni, olin varautunut siihen että tulis jo hämärää mutta ei reeneissä mennytkään niin myöhään ja valoa riitti ihan mukavasti.

Eka tyhjä taas oikealle, lähti kohtuu hyvin - ja sitten pysähtyi caccalle Nolostunut Vähän aavistelinkin tätä, en ollut töiden jälkeen ehtinyt ulkoiluttaa koiria kunnolla... Noh, jatkoi siitä matkaa muttei mennyt kunnolla, uus lähetys. Nyt lähti paremmin, ois saanut mennä syvemmälle mutta en taaskaan jaksanut vääntää.

Toka vasuriin, mm. umpparissa ja Herillä kiintorulla. Lähti kuin naton ohjus, eli seuraavalla kerralla kun mennään tähän paikkaan niin ehdottomasti tyhjä vasuriin! Tuli aika pian rullan kanssa, toi hienosti mulle asti ja nyt pannan säädöt on kohdillaan kun ei ollut ongelmia saada sitä suusta pois. Näytölle mentiin sitten hippulat vinkuen niin että oikeesti meinasin lentää useampaan kertaan turvalleni, välillä en edes nähnyt eteeni! Huhhuh... Mutta nyt ei tosiaan vilassutkaan taakseen, hieno homma. Heri oli kuulemma vähän yrittänyt piiloon muttei onneksi sen isommin.

Toka taas oikeelle, maalimies piilossa lakanan alla. Lähetin vähän huonosta kohtaa ja Heri oikas molarille aika inhottavasti, ei tehnyt suoraa pistoa. Palloili jonkin aikaa kun etsi hajua, oli aika päämäärättömän näköistä touhua. Mutta toisaalta hyvä että nenä oli auki. Rullan tuonti ok, samoin näytölle meno. Piti välillä jarruttaa Herin menoa mutta se jatkoi omatoimisesti matkaa eli tässä ei mitään hätää. Tällä molarilla Heri oli yrittänyt pari kertaa lakanan alle ennenkuin oli ottanut rullan, ihan ok että tarkentaa, en usko että kisoissa ryhtyy niin tuttavalliseksi?

Vika taas vasuriin, mm tosi kaukana ja piti tulla vähän taaksepäin keskilinjalla, ei kauheen hyvä homma. Heri lähti hyvin, mutta ei tehnyt kunnon pistoa vaan haahuili sivusuunnassa hemmetti Huuto Lähetin kolme neljä kertaa mutta ei, ei lähtenyt kunnolla. Lopulta otettiin ääniapu ja sen jälkeen ok, suorapalkka.

Vähän huonot treenit, hyvää oli rullantuonti ja näytölle meno, ja se että Hoo jaksoi paremmin kuin mitä jokunen viikko sitten. Huonoa pistot, meni puoleenväliin ja siitä lähti etenemään keskilinjan suuntaisesti... Toki maastokin oli sellainen että siinä tuli se pusikkoryteikkö, mutta kyllä sinne vaan pitäis upota. Huomenna tehtävä kunnon plan jotta saadaan pistot taas kuntoon.

Talven reenejä oon vähän murheissani miettinyt; agikoulutusten jatkosta ei ole tietoa, toko pyörinee viikoittain, haku voi olla melkoinen kysymysmerkki kun mulla ei oikein viikonpäivät riitä reenaamiseen nyt kun alkaa arkisin jo tulemaan pimeetä Päättämätön Ainoa vapaapäivä on sunnuntai, mutta se taas ei välttämättä sovi muille hakuporukoille. PPK:n ryhmästä ei ole kuulunut mitään, eli Levekiläisten kanssa jatketaan ainakin hoffimestiksiin asti. En haluais talvella pitää taukoa, saa nähdä miten käy. Heri tuskin menee rikki vaikka muutama kuukausi oltaisikin reenaamatta, mutta emäntää harmittaa silti. En jaksais koko talvee pelkkää tokoa vääntää, sitä voi tehdä kotonakin. Ennenkaikkea se kiva reeniporukka pitää mielen virkeänä Hymy