Kaarina esitti toiveen hakureeneistä vieraassa paikassa vierailla maalimiehillä, joten tuumasta toimeen Hymy Pistin sähköpostia muutamille Piffeille joita arvelin asian kiinnostavan, ja saatiinkin mukava hakuporukka kasaan!

Tällä kertaa reenattiin siis Lihasulan läheisyydessä, ollaan käyty siellä lenkillä tyttöjen kanssa ja katselin jo silloin että sinne vois vetästä hakureenit.

Meitä oli yhteensä 7 joten olin antanut tarkat ohjeet osallistujille miten toimia jotta saatais reenit vedettyä suht nopsaan läpi, ja mukavan sujuvasti kaikki toimi, kiitos kaikille Hymy

Heri oli viimeisenä, onneksi ei ehtinyt tulla kovin pimeää. Sillä oli kuus maalimiestä, joista 2 rullanäyttöä ja loput suorapalkkoja (maalimiehet viidessäkympissä). Eka pisto oikealle, tyhjä. Ei uponnut kunnolla vaan lähti viipottamaan keskilinjan suuntaisesti, uus lähetys eikä vieläkään mennyt kunnolla, mutta en sitten viitsinyt lähettää enää uudestaan kun tiesin että on vielä monta pistoa edessä... Tästälähin kyllä pakotan sen menemään sinne perälle, ettei vaan opi että näin pääsee luistamaan.

Toka vasuriin, lähti ihan erilailla koska sieltäpäin kävi pieni tuulenvire. Näyttö ok, nyt en noteerannut Heriä mitenkään kun toi rullan, en edes katsonut sitä ennenkuin oli mun sivulla. Olin mielestäni löysännyt rullaa mutta ilmeisesti kiristinkin sitä, koska Heri ei saanut räkästyä sitä pois. Eli lisää säätöjä...

Näytölle mentiin yhdessä, Heri odotteli kiltisti kun rämmin sieltä narunpäästä, otin sen sivulle ja sitten vasta palkka.

Kolmas pisto oikealle, suorapalkka, ok. Neljäs vasuriin, suorapalkka, ok. Vitos-mm unohti että piti olla suorapalkka, Heri oli tulossa mua vastaan rulla suussa mutta kehoitin sen molarille. Kutonen vasuriin, suorapalkka, ok. Seiska oikealle, rullantuonti, ei ongelmia, päästin näytölle suoraan eli en roikkunut narun päässä.

Kaikenkaikkiaan oikein onnistuneet reenit, eikä ollut hyttysiä eikä hirvikärpäsiäkään Hymy Heri jaksoi loistavasti, en ollut antanut sille edellisiltana enkä reeniaamuna ruokaa. Likka on muuten saanut takaisin sutjakkaat linjansa, eli laihis puri yllättävän tehokkaasti!

Kysäsin Kaarinalta kelpaako mun löytämä hanska EK-esineeksi ja kelpaahan se. Eli nyt alan roudaamaan sitä lenkeille mukaan ja treenataan pudotettu esine kuntoon. Kunhan agikisat on ohi niin väsään takapihalle taas tarkkuusruudun.