Keskiviikon hakuilut Sääksjärvellä kuuden ihmisen voimin. Herppa taas viimeisenä juoksun takia, joutui odottelemaan aika kauan autossa mutta se ei haitannut.

Olin jättänyt aamuruoan antamatta Herille että saisin sille pikkusen lisää motivaatiota hakuun, mutta mokoma ruojake oli sitten töissä mennyt syömään Qiran ruoat... Eli ensi viikolla se ei saa ruokaa ti-iltana eikä ke-aamuna Hymy

Ja sitten itse reeniin, Herillä kuusi maalimiestä, kaikki kiintorullalla. Kaarinalla oli oiva suunnitelma sen varalle että Heri ei tuo rullaa, mutta onneksi kaikki sujui kuin tanssi eikä varasuunnitelmaa tarvittu! Muutamalla maalimiehellä Heri katsoi ensin mua ennenkuin lähti tuomaan rullaa, mutta ihan eri meininki oli neitokaisella verrattuna viime viikkoiseen.

Päätin että nyt täytyy Herille ottaa enemmän maalimiehiä / pistoja, vähän liian helpolla on pikkukoira tähän asti päässyt. Ens maanantaina on hoffiporukalla hakureenit, sinne voisin ottaa useamman maalimiehen ja suorapalkkojakin väliin.

Pudotetun esinettä en oo vieläkään saanut ostettua, josko sitä sunnuntaina ehtisi käymään jollain kirpparilla... Pujottelu sujuu pihassa nyt hyvin, ens viikolla voisin alkaa ottamaan myös sitä tunnaria. Eilen illalla otin ruokareeninä metalliesineen noudon, pihassa muutakin rojua mm. se pujottelu Hymy Hyvin Heri kapulan toi, eli silloin kerran kun ei suostunut koskemaan kapulaan oli toivottavasti joku tilapäinen mielenhäiriö. Täytyy kyllä vielä koittaa jonkun vieraalla kapulalla miten sujuu.